kardelen54 Kızlar insan her gün yapacak yemek bulamıyor buraya yazarsak birbirimize fikir vermiş oluruz. Benim bugünkü menüyü yazıyorum Mercimek çorbası Patatesli barbunya yemeği Sehriye pilavı Cacık
Betul-97 kardelen54 Havalar ısındıkça yemek yenmiyor ki bana kalsa salata türüyle yaşarım da eşim illa bir sıcak yemek istiyor. Büyük ihtimal çorba, makarna, salata öyle olacak sonra meyve, çay filan gidiyor. Ne zaman yemek yapsam yenmiyor yazık oluyor
ASE6154 kardelen54 gidip marketten bardak çorba alabilirsem onu yapıcam yoksa peynir ekmek, ayağa kalkmam yasak 😊
kardelen54 @Betul-97 bende ne olsa yerim tek olunca tost yapıyorum yiyorum ama eşim en az iki çeşit sıcak yemek arıyor
ASE6154 kardelen54 riskli değil sancılarım başladı seruma rağmen yükseldi doğjmum 4 haziranda o zamana kadar durması için
1anne2bebe kardelen54 canınız çekmesin mantarlı, sucuklu kaşarlı, tavuklu pide yapıyorum. Hatta çocuklarımı doyurdum bile.
Cosimaniehaus kardelen54 dün hamur yoğurdum üşendim pizza yapmaya bu akşam üşenmezsem vegan pizza🤷🏻♀️ yanına kola çok güzel gider ama salata yaparım gibi. Sulu yemek yiyemiyorum🥲
kardelen54 @Cosimaniehaus afiyet olsun güzel menü. Ben kola içmeyi çok özledim aslında ya ama zararlı olur diye içmiyorum.
Cosimaniehaus kardelen54 ben de hamileliğimin başında 3 kere içtim ama artık içmiyorum çok şekerli diye.