Yasemin1408 mrp2023 peki buunu ben tup bebek tedavisindeyken soylemeleri ?? 225 lik dozla 3 gun boyunca kasik agrisi ve sislik yasadim :'( Cok kotuydum.
mrp2023 Yasemin1408 bende 225lik yaptım canım kasık ağrısı ve şişlik bende yaşadım çok şükür bitti iğnelerim ama senin kötü olmuş tabi bunu tedaviye başlayınca söylemeleri şimdi iğneleri kestin mi
Yasemin1408 mrp2023 3 gun yaptim igneleri sonra kestim dunden bugune kanamam var ve arttti kassiklarda ve belde agri cok siddetli
Derennn700 blkesr10 canım benim cumartesi yumurta toplama günü transferde bir sonraki ay yapılacak doktor dondurulmuş transferin şansı bi tık daha yüksek dedi tazeye göre
blkesr10 Derennn700 benimde pazartesi toplanıcak canım 🥰 benimde dondurulmuş olucak Senin adetin kaçıncı günü bugün
cansugunes0210 Yasemin1408 ben tüp bebek tedavisi görüyorum o igneleri vurunurken bende öyleydim maalesef aynı senin gibiydim herşeye alınırdım aglardım
cansugunes0210 Yasemin1408 çok yorucu bir süreç özellikle psikolojik açıdan benlm için öyje oldu en azından hala transfer olmadım düşün
Yasemin1408 cansugunes0210 rahim dinlendirme olayi cok onemliymis canm bilgin olsun. Hormonlarin yerinr oturmadan transfer yaptirma tutmama ihtmali yuksekmiş
Derennn700 Yasemin1408 bence canım güçlü olmalısın süreci bu şekilde yönetemezsin motivasyonlu ol ben asla eşime bir şey yansıtmıyorum bu konuda birbirinize güç olun insanların herşey başına gelebiliyor bu hayatta dirayetli olmak gerekir
Yasemin1408 Derennn700 inan olmaya calisyorum ama elimden geldignce. Sadece bu devlet hastanesinde beni ck yiprattiklarini biliyorm
cansugunes0210 Yasemin1408 benim embriyo doldurulu zaten rahim dinlendirme yaptılar evet benim yumurta toplama olalı baya oluyor
Yasemin1408 cansugunes0210 yumurta toplama isleminde agri hissdiyormusn sonrasinda ? Yani nasil bi yol izlendi? Ne zmandr tramsfe icin bekliyorsun
cansugunes0210 Yasemin1408 şu anda ücret vermedim ama hastaneye 43.750 fl verdik hepsi içinde igneler hariç tabi