rmysa388_ Aşırı derecede sancım var artık yürürken bile geçmiyor belimden çok kötü vuruyo ne yapmam gerek?
busykvc rmysa388_ Merdiven inip çıkma ve varsa pilates topu üzerinde zıplama öneriliyor. Çömelme hareketi oldukça rahatlatıcı ve etkiliymiş çok ağrı sancı çekmeden kucağınıza alırsınız sağlıkla umarım 🙂
annelik_4 rmysa388_ sağlıkla kucağına al inşallah canım doktora giderek mi söylediler açıklık olduğunu yoksa evde farkediliyor mu bende 38 oldumda merak ettim
Lina- rmysa388_ 38+5de doğum yaptım 3 cm açıklık ile 11 saat kendi sancımı çektim 10 cm ile doğuma girdim suni istemedim isteseydim daha kısa sürerdi tabi
busykvc rmysa388_ rica ederim bazı bitki çayları da öneriliyor ama onlar ne derece sancına yardımcı olur bilemiyorum tabi 🤔
rmysa388_ Lina- hmm anladım canım banada 1 cm ya daha hemen açılmaz dediler 3 cm den sonrası hemen açılabiliyomus diye biliyorum 1cm olduğu için 3 gün sürer 10 gün sürer belli olmaz dediler doğurmuki acaba
Lina- rmysa388_ bianda da olabilir bence hurmanyşyin açılması için bide doktor bana ördek yürüyüş ve squat yap dedi hızlı ilerlemesi için