MkubraOzturkk Ya kızlar dün gece birden bire uykumun arasında sol göğsümün altında çok kötü acı hissettim sanki orayı bıçakla deldiler hala aklımda acısı oranın bebeğin hareketi mi yoksa yalancı sancı mı bilemedim hamileliğim boyunca öyle acı hissetmedim çok kötüydü bu tarz yaşayanınız var mu
Grycaglar MkubraOzturkk Bende bu sabah kaburgama yedıgım tekmelerle uyandım acaba öyle bıseymiki 🤷🏻♀️
MkubraOzturkk Grycaglar eğer tekme ise bu derece acıtabilir mi çünkü çok kötü bir acıydı bağırarak uyandım doğuruyorum sandım 🤧
Grycaglar MkubraOzturkk Bence olabılır canım bende uykudan nasıl uyandıgımı bıle hatırlayamıyorm pozısyon degıstrdm yok kalktm evde dolandm snra normale donduk benmde 31 haftalk
MkubraOzturkk Grycaglar korkmuştum sonra hareketlerini falan takip ettim Allah’a şükür hareketliydi 🙈
Zhraagk O bendede oluyodu doktorumla paylaştım kardiyolojiye yönlendirdi sıkıntı çıkmadı çok şükür 🤲🏼 Şimdi 35 haftalığım çok şükür ağrım falan yok göğüslerimizde baskı yapıyor olabilir. EKG çekmişlerdi sende danış doktoruna için rahatlar diğer türlü bebek etkilenebilirmiş annenin sağlığı tehlikeye girebilirmiş
MkubraOzturkk Zhraagk ayın 15 inde randevum var o zaman paylaşayım inşallah doktor değişikliği olduğu için tel nosu yok o yüzden soramadım 🙈