DuyguOzlem Asli_0025 bence 1 hafta daha bekle adetin gelmezse test yap yine silik çıkarsa sağlık ocağında kan ver
Dnzblt06 Lykiav ben onunla geçen ay yaptım silik çizgi çıktı ama kan veremedim acilde almadılar. İki gün sonra beta 1 geldi. Kimyasal mı oldu bilemedim. Miratech erken gebelik testi yalancı pozitif mi gösterdi bilemedim açıkcası. Güvenilir bir test mi ? Sizce ?
Merve-betul Asli_0025 bende hep testte pozitif kanda negatif görürdüm sonra şükür iki yaşına girdi☺️🥰 bilirim o hissi bende pcos hastasiyim
Semanur_02 Asli_0025 belki suan vardır kimyasal olabilir dikkat et negatif olsa test de çıkmaz birkez daha kan verin
13bahar16 Erken gebelik testi mi peki benimde ilk öyle silik gibi çıkmıştı sonra dayanamayıp kan vermiştim hamileliğin çok başı ise öyle silik oluyor fotoğraf atamadım atabilsem gösterirdim yakınında hastane varsa git hemen bi kan ver canım
Asli_0025 Hilalikooo sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama ben normal testle yapayım dedim onda negatif çıktı
Kedicik27 Kizlar benim testede bakar misiniz .2.cizgi pembe degil degisik bisey .teste sinir oldum markasi dandik duyulmamis bisey .yok galiba gene 🥺
_Mother_ Kedicik27 hangi marka bu benim Kasım ayında freely marka da bu skeilde çıkmıştı ama kanda negatifti
Aleynaaal Kedicik27 bende bu şekilde öğrendim bebek çok istiyodum emin olamadım hafif çizgi vardı zorla görünür şekilde facebookta kadınların olduğu gruba attım çoğu var dedi . Bi tane ebe olduğunu iddia eden kadın yok diyorum bu testte kör müsünüz falan yazmıştı çok zoruma gitmişti ama çok şükür ki o test yanılmamıs incecik çizgi çıkmıştı adetime 4 gün kala yapmıştım normaldi aslında