ZeyHus33 Kızlar illa vurmasımı gerekiyor 31 haftaligim kasigimda bebegim hissediyorm Biyerlerini gezdiriyor Sadece Ve dönüyor karnimda yani illa vurmasımı gerkyor
GuzelMelegimm ZeyHus33 bununla ilgili kaçıncı postun? Belki 100 olmuştur. Korktuğun bişey varsa doktora git. Sonuçta 3. Gebeliğin. Tecrübelisin de. Bu kadar kasma..
GuzelMelegimm ZeyHus33 5 ve 3 yasında çocugum var diyosun yanlış anlama ama sürekli burda post açıp yorum yapıyosun. Zaten doğum yapınca onlarla ilgilenemeyeceksin. Evham yapıp üzme kendini. Onlarla ilgilen anın tadını çıkar. Daha böyle müsait olamayacaksın
ZeyHus33 GuzelMelegimm her 3 un biri aynı değildir herr doğum her Gebelik farklı Burda soru soruluyor bende soruyorm Geçen post actm Ben Ve o post 3 gün boyunca görülmedi sonradan yanıt geldi Ben O post gözükmüyor sanıp yine sormuştum Onlara denk gelmissiniz
GuzelMelegimm ZeyHus33 çok evhamlısın. Kımıldıyosa kımıldıyodur. Tekme atmasına gerek yok. Bebek bu kasılır toplanır. O kadar kasma. 31 haftalıkken randevum var diyodun bi git kontrole. İçin rahatlasın