Happ en güzeli akışına bırakıp operasyon olmak, yoksa iyice vakit kaybı oluyor, zaman ilerledikçe eşler strese giriyor, bizim hikayemizi anlatayım, eşimin sperm değerlerinde hiç bi sorun görünmüyordu, dna hasarına kadar baktırdık, sadece morfolojisi sıfırdı bide ileri hareketi bi tık düşüktü, buda kalitesini etkiliyordu, sağlıksız gebeliklerin sebebini görmüş olduk, daha sonra biz aşılama yaptırmaya karar verdik, devlette öylesine bi üroloji doktoruna randevu aldık, hoca bizi aldı karşısına güzel güzel konuştu, ameliyatlık bi durumunuz yok, ben size bi operasyondan bahsedicem, millet bilmediği için çok tercih etmiyor ama güzelce bi oturun araştırın bu operasyonu dedi, ben sizin operasyon için gününüzüde ayarlayım bida git gel yapmayın, randevu gününüze kadar da bu süreçte oturun güzelce düşünün bakın sağa sola araştırın, kafanıza yatarsa gelin yapalım dedi, devlette böyle güzel bi doktor görünce tamam hocam siz nasıl derseniz öyle yapalım dedik, Operasyonun adı Varikosel Embolizasyon diye geçiyor, gözümüzü kararttık gittik yaptırdık, operasyondan 3 ay sonra hamile kaldım, 4. Ayıma giricem 🥹 o hocaya teşekkür etmeye gidicem, bize böyle bi yol gösterdiği için, o kalabalıkta bizimle güzelce ilgilendi vesile oldu, hep dua ediyorum ❤️