Ezzdmr Kızlar 24 haftalık olduk ama hala bulantılarım geçmedi ne zaman biter tahminen cinsiyet erkek,ilk kızımda sürekli kısuyordum bunda ise hep bulantı doğru düzgün iştahlı yemek yiyemiyorum😞
Pembesarelle2 Ezzdmr Rabbim yardımcınız olsun 14 haftaya kadar çektim 1 hafta rahatladım hiç bulantım istifram olmadı , 15+4′ de tekrar başladı artık halim kalmadı 😔
perihankrkya Ezzdmr allah yardimcin olsun kuzum ceken bilir 15.haftamda bitti benim de simdi 18+3um arada sabahlari kalkar kalkmaz kusuyorum hala bulanti hapimi kullaniyorum ben
00pamuk00 Ezzdmr ben de su an 24+3 hala prilam kullaniyorum kullanmadığım gün zehir oluyor kusmaktan bir sey yiyemiyorum. Benim bebeğimin cinsiyeti kız. Doktor gecen bana dedi ki kusupta besinsiz susuz kalmaktansa prilami icince iyiysen icmeye devam et dedi. Doğuma kadar bile prilam içip doğuma girenler varmış vallahi çok zor Allah yardımcımız olsun 🥴
Ezzdmr Pembesarelle2 Amin canım inşallah artık biter ben 7 haftalıkken başlamıştı bu bulantılar 24 oldum hala bitmedi her gün dua ediyorum sabaha bitsin artık kimisi diyorya bıçak gibi kesiliyor hala göremedim onu gerçek mi acaba 🤷♀️
DuyguOzlem Benimde erkek 23.haftam bu zamana kadar toplasan 20 kere bulantım olmuştur. Hiç kusma yaşamadim. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Allah yardımcınız olsun 🙏🏼🙏🏼
Ezzdmr Sumeyyeky sanırım bende o haftalarada kadar kullanacağım onu içmesem günüm çok kötü geçiyor 🤦🏻♀️
rabia41_ Haftadayım inanın bende artık dayanamıyorum bide kusmakdan bas ağrısı yükleniyo dayanılması çok güç oluyo yemek yiyemeden için sürekli tansiyonum düşüyo bagzen artık çok yoruldu diye ağlıyorum sadece doktorun verdiği kan ilacı vitamini bile içemiyorum
Ezzdmr rabia41_ ben kızımda sizin gibiydim ama ikincidede böyle olunca insanın artık psikolojisi bozuluyor tabi sağlıklı olsunlar yeter ama çok zor mide bulantısı🤦🏻♀️
Sumeyyeky Ezzdmr şuan aynısını lansor ilaç için düşünüyorum içmediğimde günüm direkt geçmiyor allah yardımcımız olsun ❤️
Pembesarelle2 Ezzdmr Benimde 6. Haftaya girdiğim ilk günden başladı serumluk oluyordum artık çok kötüydü gerçekten 14. Haftaya girdiğim gün kesildi 1 hafta rahat ettim şuan 15 haftalığım yine başladı
Ezzdmr 00pamuk00 bende bazen düşünüyorum acaba içmesem mi bebeğe bişey olur mu doktor içebilirsin dedi ama anne yüreği işte içmesem günüm zehir geçiyor Allah yardımcımız olsun dua edelim birbirimize 🌸🤲