minikkelebegimm Bugün ishalim başladı sık çıkmıyorum ayıptır söylemesi çok da su gibi değil patates haşlıyorum şimdi . Başka önerisi Olan var mı bide karnım çok ağrıyo bebeğe zararı olur mu doktora gidicem zaten yarın geçmezse 😢
Selale_bati minikkelebegimm haslanmis pirincte iyi gelir yagsiz tuzsuz kac haftsliksin?bol bol su icki vucudun susuz kalmasin
Dniz47 minikkelebegimm muz ye türk kahvesini az yoğurtla karıştırıp ye sancıyı ishali hemen kesiyor geçmiş olsun bu arada ❤
Srfn11 minikkelebegimm Canim kuru kahvenin icine uc dort damla limon sık ve onu karistirip ye biraz tadi kotu ama ishale birebir
minikkelebegimm Selale_bati adete göre 12 oldum bugün ama ultrason 11 bir hafta geriden ultrasonu söylemek lazım sanırım 😔
Selale_bati minikkelebegimm he her bu ye farkli ama bendede oluyordu arada o haftalarda haslanmis patates pirinc ye suda cok ic . Su gibi olursa ishalin durmazsa doktora gitmende fayda var serum takar hemen durur belki mide i bozmussundue belki kullandirin ilac vafsa ondandir ben mesele demirle magnezyum kullaniyordum 1tane icsem direk siyah ishal oluyordum suanda ogle oluyorum oyuzden biraktim ilaclarimi
minikkelebegimm Selale_bati bana da bi vitamin verdi bu hafta kullanmaya başladım ama bi mide bulantısı gibi bi değişiklikler başladı ilk başta peşine de ishal şimdi bende ondan şüphelendim açıkçası 😪
RabiaRabia Selale_bati bende de Demir hapı maalesef su gibi isgal yapıyor. Renk değişimi zaten haptan kaynaklı ancak kanım düştüğü için günde ikiye çıktı ilacım İlacı bırakma doktoruna söyle değiştirsin bebek kanı direk ediyor resmen ilerde sıkıntı yaşarsın
Bebegimcanimm Yarım muzu bir bardak kefirle birlikte blendirdan geçir iç güzelce toparlar bi de kuru çay ishale birebir azıcık at agzına çiğne siyah çayı. Hamilelikten önce Bir donem cok ugrasmıştım bu ishalle. Geçmiş olsun.
minikkelebegimm Bebegimcanimm bi kaç bişey denedim şimdi canım geçmezse yarın da bunları denicem çok teşekkür ederim gerçekten bitiriyo insanı
minikkelebegimm Dniz47 denedim canım 😪 akşam leblebi yedim aslında hep sadece leblebiyle atlatırdım iyi gelirdi ama bu sefer olmadı gibi 😪 Çok teşekkür ederim ❤️
Aryam2019 Benim de geçmiyor ishalim ya Türk kahvesi de içtim kesmedi içtiğim süt mü yaptı ishal acaba bir de ben sütü ısıtmadan soğuk olarak içiyorum mide yanmama bire bir olduğu için o mu yapıyor acaba
minikkelebegimm Aryam2019 Mideni bozmuş olabilir canım bide soğuk süt de üşütebilir normalden daha hassasız illa bişey etki ediyo
Srfn11 minikkelebegimm Dediklerimi yap ama yarina gecmezse mtlaka doktora git kuzum cnku bu ara cok duyuorm salgin var bir mikrop olabilir