Bendiyebiri_ Lykiav ben bı ara akşam iki tane attım şuan sabah aç karnına iki tane atıyorum ikisini bir atsan senin için daha iyi olur
Lalemmm12 Lykiav sen bakma miden bulandıgında kullan bide yatmadan bi tane iç ben öyle yapıyordum mide bulantım yokken kullanmazdım bulantımı hissedince hemen bi tane ağzıma atardım
ezgi-esk Prilam 3 gebeliğimde de kullandım uyumadan önce 2 tane içeceksiniz. Çok çok kötü olursanız gündüz 1 tane içebilirsiniz. Zaten midemiz bulanıyor akşam içilirse kusma ihtimaliniz yüksek çünkü hemen etki etmiyor gece içtiğiniz anca sabaha etki ediyor
Bendiyebiri_ Lykiav bana ilk gebeligimde verilmedi aşırı kusma olmasına rağmen şuan ikinci gebeliğim prillam Dr sayesinde kusmam durdu sayılır
Hiratuba Lykiav eğer gece içtiğin iki hap fayda etmiyorsa öğlen de bir tane içebilirsin demişti doktorum. Malesef bende devamlı kusuyorum hatta bazen deniyorum bir tane içiyorum inanın hiç fayda etmiyor. Gece iki içince sadece sabah aç kusuyorum onun dışında iyiyim . Siz kusmaya devam ediyorsanız üçüncü hapı da gündüz için hiçbir zararı yok
Elifb_ Lykiav gece yatmadan önce 2 tane birden içiliyor eğer gün içinde bulantın oluyorsa öğlen 1 tane daha içebiliyorsun. 24 saat etkisi oluyor bende geceleri yatmadan kullanıyordum sadece saati yaklaşınca tekrar bulantım artıyordu 🌸
Lykiav Hiratuba normalde yok ama yemek yiyince bulantım oluyor. Yedim mesela bulantım oldu öyle içsem.ne olur
Elifb_ Lykiav yemekten bir saat önce bir tane için öteki türlü pek faydası olmaz çünkü aç karnına içilmesi gereken ilaç ama gece yatarken 2 tane alırsanız gün içinde rahat edersiniz ben o şekilde geçirdim yeni bıraktım
Busra19s Lykiav ben gece yatmadan önce 2 tane birden yutuyordum evet öyle kullanmam gerektiği söylenmişti çünkü 1 kutu o şekilde bitirmiştim