Kizlar merhaba ;
Sebepsiz infertilite yasayip gebeliği nasil elde ettiniz.3 kez klomen/femara catlatma ignesi denedim malesef olmadi pcos falan yoktur yumurtalarim gelisiyor catliyor ama gebelik olusmuyor esimde de bir sorun yoktur rahim filmi cekindim o da temiz hic bir sorun yok tek cozum asilama ve tup bebek mi ?

Bende kist vardı soğan suyu ve incir tüketmiştim soğan suyuyla birlikte kanamam olmuştu rahmim temizlenmişti ve sağlıklı yumurtamla aynı ay hamile kaldım ve çok şükür tutundu darısı size olur inşallah hormonlarınıza bakılmıştır prolaktin yüksekse incir tüketmeyin önerilmiyor

Beyzaanr op dr Havva Çuhadar yekrek takip etmenizi öneririm. Havva ana methodu var instada sabit. Aynı zamanda beslenmenize önem vermelisiniz az kalorili beslenme, eksik vitaminlerin tamamlanması. Boş yürüyüş bol su. Kendisini takip ederseniz yardımcı olabilir belki

Busra1819 aynen prolaktinim yuksek biraz canim denemedigim sey kalmadi hayit tohumu sogan suyu ovulasyon testi

Beyzaanr tüp Bebek bende aynı şeyleri yaşadım 5 yıl olmadı sonra tüp bebek yaptım tutmadı ama ilaç etkisiyle üç ay sonra 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi 5 yaşında kızım ☺️ klomeni bırak bu arada sürekli kullanmak iyi değil allah o klomeni bildiği gibi yapsın hiç bi işe yaramadığı gibi hormonlarımı alt üst etti pişman oldum o ilacı kullandığıma

Beyzaanr evet birde kilonuza dikkat edin azcık bişey diyet yapın en azından bir ay falan dikkat edin kafanızdan çocuk isteğini silin gerisi çorap söküğü

Beyzaanr ben sağlıklı beslenme ve spora başladım eşimle beraber o şekilde hamile kaldım. Benim de sebepsizdi. Beslenmeniz ve stres çok etkiliyor.

Beyzaanr aynen zaman kaybetmeden aşılamaya başla olmazsa tüp bebeğe geçersin canım ben zamanında bunları hiç bilmiyordum doktor hiçbişeyiniz yok olur dedi hep zaman kaybı sen elinden geleni yap rabbim verir mucizeni

Yaprak- insallah bende oyle dusunuyorum canim herkes kilo ver soyle boyle diyor ama 50 kgyum yani daha ne kadar veryim

Biraz sağlıklı beslenmek gerekiyor bunu alışkanlık haline getirmek paketli gıdalardan tamamen uzak dur balıktır ettir düzenli tüketmeye sebze tarzı yemeğe dikkat et hamur işlerinden uzak dur eşinde karışımlar oluyor atom derler aktarlar yapar genelde onu tüketsin sigara içiyorsa azaltsın birde bir ay hiç ilişki olmasın senin rahminde kendine gelsin bu süreçte onunda yenilensin spermleri o karışımı içerek. açıkcası özleyin biraz birbirinizi ve kesinlikle hamile kalma düşüncesiyle değil zevk alarak ilişkiye girin doktor harici vereceğim tavsiyem budur

Beyzaanr bizde de aynı durum vardı eşimin değerleri biraz düşük çıkıyordu ama 3-4 doktora gitti hepsi de olmayacak seviyede değil dediler. İlaç bile yazmadılar. Klomen sonrası aşılama denedik 1 kere o da olmadı. 4 ay sonra falan kendiliğimden hamile kaldım. Hamile kalmadan 2 ay önce sogan suyu denemiştim o mu etki etti bilmiyorum. Şekerli ve hazır gıda tüketmemeye çalıştık. Sağlıklı beslenmeye çalıştık aşılamadan sonra. Sebze, balık falan tüketiyorduk