1anne2bebe Şuan dışarıya çıkıyorum. Adetime 3 gün var. Hem gebelik hem regl belirtileri yaşıyorum. Erken gebelik yapsam şuan çıkar mı ?yarın sabahı mı bekliyim sizce ?
Miiaa 1anne2bebe reglinizin gecikmesini beklemeniz daha iyi degil mi? Sonuc negatif bile ciksa böyle erkenden test yapmak surekli beklenti haline girip stres yasatiyor cunku bu defa stresten kaynakli da olmuyor. Sizin icin söylüyorum…
Ebruyi 1anne2bebe kuzum benimde 4 gun var suan reglı olcak gibi agrılar yaşıyorum ama 7 ve 5 gun kal yaptım negatif cıktı bence bir gün gecikmesını bekle
tezel-3 1anne2bebe prodoctor days doctor birde kaset test alın yedek bence o da al-bi marka olsun benim 5 gün kala silik çıkardı ama doğruydu gün geçtikçe de koyulaştı ve çok güvenilir bir test olduğunu duymuştum
MrvBK 1anne2bebe Deme öylee beeee. Bi gün hepimiz o çift çizgiyi görücez ve bu günleri hatırlayıp heyecanımıza gülücez 🌸
1anne2bebe MrvBK inşallah Allah herkese nasip etsin 🙏 benim 7-4 yaşında iki kızım var. Olursa 3. Olacak inşallah
1anne2bebe MrvBK aminn cümlemizin evladını inşallah. Testi aldım geldim yarın sabah yapmaya karar verdim.
1anne2bebe Durunun_kardesi bugün 1 gün gecikmiş durumda 3 gün kala test yapmıştım negatifti fakat bugün aşırı bel ağrım var sanırım regl olacağım