Gkhnm97 Sirincili anladim canm bnmde 8 gun var kasiklarim hafif agriyor smdi bi heveslenoyrm sonra psikolojik diyorum senin varmi bska kasik agrisindan😊
Sirincili Gkhnm97 Canım aynen benim de ara ara kasıklarımı ağrı giriyor akıntım hala devam ediyor katı bir şekilde bazen belim ağrıyor ve bu ara inanılmaz çok yemek yiyorum. Belki de gebe değilimdir bak bilmiyorum ama yaşadığım bunlar
Malatya44 Sirincili çok erken değil mi canım?? Şu pahalı testlerde gerçi erken ögrenilebiliyormuş. Yoksa sende ondan mı ögrendin
Sirincili Malatya44 evet canım omdan aldım işte adı erken gebelik testi o da pembe silik çizgi çıktı ama öyle belirgin yani
Malatya44 Sirincili inşallah vardır canım. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum 😊
Gkhnm97 Sirincili canm bnce biz yok gbi dusunelim sonra cikmayinca cok uzuluyorz bn aklimdan cikartmaya calisiyorum gecen ay 17 gun gecikmem vardi cok umitlenmistim olmadi bu sefer o kadar umit baglamiycam rabbim vermisdir insallah hepimize🤲
Sirincili cilm canım iki gebelik testi yaptım bugün. Biri erken gebelik testi. İkisinde de hemen silik çizgi çıktı :) ama daha kan vermedim
Sirincili cilm Bu sürede hep bir şeylerle meşgul olmaya çalış biliyorum çok zor söylemesi kolay çünkü ben de yapamıyorum😀😀
kelebek12345 Bnmde belirtm yok pazar gününü beklyorm. Bu ayda yok gibi. Allahm sanki okadar bana yzakki hamilelik sanki hc yasayamayacakmsm gibi geliyor artk
Sirincili Gkhnm97 Doğru diyorsun aslında hep böyle bir meşgale bulmak lazım çünkü evde oturup düşündükçe insan daha çok stres oluyor Allah’ım inşallah nasip eder