Sirincili Zeyna0607 canım benim yumurtlama oldu çatlama da oldu ben adet tarihime yaklaştım o günleri değerlendirip
Sirincili Reparista senin çok az kalmış canım belki kan da çıkar yada erken gebelik testinde :) denemedin mi
Reparista Sirincili hayır canım bilerek bekliyorum adetimin gecikirse ümitlencem yoksa yoluma bakıcam 😃
Fatosbartu Benimde ayın 20 si bakalım çalışmalara devam ben bu ay hayit tohumu kullandım inşallah hayırlı haberleri veririz 🙏🙏
Fatosbartu Sirincili canım hormonları düzenliyor ve hamile kalmaya yardımcı oluyor internetten araştır hayit tohumu diye
Enemel Sirincili 23 Kasım çatlamam oldu yanı doktora gittim o çatlaman oluşmuş dedi o tarihte 1 Aralık gebeliği iğrendim
RabiaMm Muzaffer ayy hadi bakalım hepimiz için hayırlısı😊 yumurtlama ve çatlama gününü nasıl anlayacaz canım??
Muzaffer RabiaMm uvulasyon testi yaptım ben bu ay. İkinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu hatta daha koyu olunca başladık değerlendirmeye .
Bitterinannesi Benimde 8 ya da 10 unda olacak sabirsizlikla bekliyorum 4 gun kala test yaptim neg cikti gerci 🙄
Direnberxx Kızlar adet dönemınden hemen sonra yumurtlama dönemi deniliyo ama bazende yanı bazı kişilerde adete yakın dönemde yumurtlama dönemi oluyo benım adetime bi kaç gun kala baya aktıfleştik ve tuttu şu an iki haftalık hamıleyım darısı başiniza 🧿😘🌸
Esra1260 Direnberxx canım bişey sorucam şimdi benim adetime 4 gün var bu saatten sonra yapsak tutma şansı varmı acaba seninde öylemi oldu