Gzmmc Doktor 3 gün boyunca açlık ve tokluk şekerimi ölçmemi istedi, tokluk düşük ama açlık 91 den aşağı düşmedi bu değerle insülin vs başlatır mı acaba o kadar stres halindeydim ki 😩
Gzmmc Bengo doktor beni çok korkuttu ya 90 altı olmalı diyor , bebeğin kalbinde delik olur vs vs bi sürü şey söyledi artık stresten yükselecek diye korkuyorum
Bengo Gzmmc stress büyük etken bu arada biraz salon birde karbonhidratı azaltın Makarna yiyorsanız yanında mutlaka tavuk olsun dengeler
momofmychildren Gzmmc açlık şekerim ilk 95 çıkmıştı doktorum sınıra yakın yediklerine dikkat et dedi 96 kiloyum kilomdan dolayı gebelik şekeri olabilir dedi şeker yüklemesi yaptırdım ve sorun çıkmadı hatta doktorum kilona rağmen şaşırdım dedi 😂
Rojdademirkol Açlık mak 100 diyor doktor benimde açlık hep yüksek ama korkutma kendini bu derece. Üzüntü, stres daha zararlı. Dikkat etmekte fayda var tabi şeker iyi degil bende evde ölçüyorum . Tokluk mak 140 açlık 100 üstü olmasin dedi ama arada oluyor
Gzmmc Rojdademirkol bu stresli yapımdan nefret ediyorum zaten… Elimden geleni yapıcam artık doktor 90 altında olmalı dedi bana
Gzmmc Bengo korkumdan pirinç, patates, makarna, paketli gıda tüketmiyorum 3 gündür 😅 sadece doğum günüm olduğu için bir dilim pasta yedim
Zynp12 Gzmmc 91 ile insülin baslatmaz aşırı yükselirse başlatır imsallahta gerek kalmaz siz yediginize ictiginize dikkat edin inşallah hicbirseye gerek kalmaz