Ozlem03- Kızlar Sezeryan Doğum olacak siz hangi anestezi ile oldunuz genel mi uyudunuz yoksa belden mi uyuşturdular
Kuzeymom_ Ozlem03- ilk doğumumda spinal oldum 2 ay sonra 2. Doğumum olacak Allah nasip ederse onda da spinal olmayı düşünüyorum
sariniz13 Ozlem03- 3 tane sezaryen yapmış kuzenime sordum olurda sezaryen olursan sakın belden uyuşturma dedi ağrısını acısını sonrasında çok çekiyorsun emzirirken dik duramıyorsun ve bu aylarca bazende senelerce devam ediyor dedi yakın arkadaşımda belden uyuşturmalı oldu geçen sene temmuzda hala ağrısını çekiyor hele ilk zamanlar ağlamaktan bebekle ilgilenemiyordu
Aytlkya sariniz13 herkesin vücudu bir değil her Doktor’un eli de bir değil olumsuz yorumunuzu kendinize saklayın
myangelson sariniz13 herkes aynı seyleri yaşamıyor. Benim hiçbir sıkıntım olmadı çevremde spinal olanların hiçbirinde ağrı vs yok. Ki bende bel fıtığı olduğu halde çok nadir belim ağrır
sariniz13 Aytlkya olumsuz yorum değil insanların deneyimleri kime sorarsanız belden uyuşturdukları zaman aynı şeyleri duyarsınız er yada geç bunlarda insanların deneyimleri postu açan kişide bunu merak ettiği için açmış bence siz bazı şeyleri basitleştirmeyin gerçeklikleriyle ortaya sunun
AybarssMom___ Ya lokal olmak istiyorum ama korkuyorum fenalasirim diye, genel olmak istiyorum ama bebeğimi ilk gören de ben olmak istiyorum 9 ay ben taşıyıp da millet benden önce görsün istemiyorum bilmiyorum ben de neye karar vereceğimi
Aytlkya sariniz13 herkesin vücudu bir değil her Doktor’un eli de bir değil dediğim gibi arkadaşlarınız o bu şu olumsuz şeyler yaşamış olabilir ama çogu kişi spinal anestesiden memnun çok nadir olumsuz yorum alıyorum ama gelip de burda doğumu yakın olan insanlara yorum yapmayın siz yaşamadınız sonuçta yakın çevrenizde yaşadıgınız insanların olumsuz yorumlarını buraya yazıyosunuz siz yaşadıgınız zaman yorumunuzu buraya yazarsınız.