burcuAy15 32+3 olduk 1 haftadır mide bulantısı ve kusma var birde bugün ishal olmuşum çok özür dileyerek söylüyorum yok mu buna çözüm aynı zamanda nefes alamıyorum ciddi anlamda
Busragokhan0911 burcuAy15 bence bir doktora görünen. Enfeksiyon olabilir ve gebelikte enfeksiyon çok riskli. İhmal edilmemesi gereken bir şey
Nur8948 burcuAy15 bunun için doktorunuza danıştınız mı acaba ??? Kendiniz beklemeyin iyileşmek için gebelik zehirlenmesi vs olmasın Allah korusun. Korkun diye demiyorum ama tedbirli olun lütfen herzaman 🙏
Ayse95- burcuAy15 bende 29 haftaligim 2 gündür aynı şekilde isal kusma var cok halsizlik yapıyor ne yapsam bilemedim
Bhrdgan burcuAy15 bende 30. Haftamda yasadım benimki ilaç kullanmaktan oldu yan etki yaptı gittiğimde sonuclar temzdi herşey cok şükür normldi yani ilacı bıraktım kendme geldim kansızlıktan dolayı demir ilacı kullanmştm
Reyreyyyy burcuAy15 ay cok gecmis olsun doktora gittiniz mi vitamin eksikligi enfeksiyon yasiyor olabilirsiniz
burcuAy15 Nur8948 devlet takipliyim randevu alamıyorym bir türlü acil de nst falan iyi çıkıyır adam akıllı ilgilenmiyor bile🥺
Busragokhan0911 burcuAy15 malesef ki acil bakmıyor. Sizden yine idrar testi istedi. Bana doktoruna git o talepte bulunmadan sana serum falan takamayız dedi ve gönderdi. Bende doktoruma gitmiştim.
Nur8948 burcuAy15 devletteki idrar sonucunuz ne çıktı? Buarada magnezyum vs kullanıyor musunuz ? Bende magnezyum afedersiniz ishal ve halsizlik yapmıştı da doktor gün aşırı kullan hergün kullanma ozaman demişti düzeldi hemen.