Papatya123_ Nergizgokce bende 31 + 2 günlük oldum 30 haftalıkken gitmiştim 1650 gram demişti ama değişiyor ondan önce 27 de gitmiştim 930 demişti 🙂 sağlıkla gelsin inşallah bizde temmuzda kavuşuyoruz bi aksilik olmazsa normal doğum olaca💕
Mer3459 Esra54 ebebek cok pahalı 8,500 harcadım ortada düzgün bir şey yok civil cok indirimdeydi hafta sonu 150 tl ye tulumlar vardı ben hep 300 den fazlaya almıştım yıkamasam iade ederdim önce civile ordan ebebeğe gidin isterseniz
Papatya123_ _b-e_ benim ikinci hamileliğim çok erken hissettim hatta hissedilmez denildiği için eşime de söyledim oda hissetti 18 20 den sonra çok fazla hissetmeye başlamıştım şimdi 31 + 2 haftalık olduk . Bu hissetme konusu herkese göre bebeğe göre bir çok şeye göre değişiyor eğer siz huzursuz oluyorsanız kontrole gidebilirsiniz 💕
Papatya123_ Esra54 benim herşey hazır sayılır bi kaç eksiğim var internetten alacağm ama ileri ki haftalarda zor oluyor biraz şu an bile zorlanıyorum bayramdan önce hazırlayacağım İnşAllah 🙂
Burcudlgc Selam kızlar , 32. Haftasında belden kalçanıza doğru ağrı vurdu mu hiç normal mi sadece bel ağrısı mı çekiyorum sancı mı anlayamıyorum da hastaneye gitmeli miyim ara ara çok şiddetleniyor ağrı çünkü 😞
Minkkelebekk Shshshj_5143 1 hafta düzenli olarak kaşar yiyip kontrole gittim bir de 1 hafta yemeden gittim ikisinin arasında çok fark kaşar peyniri çok güzel kilo aldırıyor bebeğe önerebilirim