Pskbeyza Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 6+1 dedi kese göründü ama karından bebek göremedi alttan baktı bebeği gördü. Kalp atışı alamadı haftaya çağırdı. Karından bebek görünmemesi ve alttan muayene de kalp atışı duymaması şuan normal mi sizce?
Yusbus Pskbeyza normal canım korkma benim 10. Haftadan önce ne benek göründü ne kalbi duyuldu bende senin gibi endişeliydim ama çok dua ettim rabbim can verdi
Sevvalll42 Pskbeyza ben gittiğimde 6+3 tü ama bi kaç gün gerideymiş bebek bizde kalp sesini duyamadık daha küçük dedi doktor ama ekrandan gördüm kalbi atıyodu pıt pıt 8+4 üm şuan 11 hafta olunca gitcem inşallah
iremtekin2106 Pskbeyza birebir aynısını yaşamışız yaa 🥰 6+2 de karından kese gördü ama bebek için alttan bakıldı kalp atışı yoktu gün verdi o da 8+2 ye denk geliyordu zaman geçmedi türlü türlü sorular araştırmalar 8+2 de gittik kalp atışımızı duyduk şimdi 26 haftalığız prensesimizi bekliyoruz 🫶🏻😍
Snmadn Gayet normal kalp atışını 8. Haftalards duyabilirsiniz benimde kesem görünmemişti vajinal muayne ile görmüştü