Kirazcicegim Randevu bulmuştum 19. haftama denk geliyordu gideceğim. Şimdi tekrar randevu açılmış 21e denk geliyor haftam ama şöyle ki arabamız satılacak o zamana kadar arabamız olmayacağı için sıkıntı çekebiliriz o yüzden 19 haftalıkken gitsem sıkıntı olur mu
_ozlmm Kirazcicegim Ben ilk gebeliğim de 19.haftamda gitmiştim doktorum söylemişti 19.hafta da gitmemi bence bir problem olmaz haftası gelmiş oluyor zaten
Tugcev Kirazcicegim zaten doktor aralığı 18-22 hafta olarak veriyor. O 4 hafta içinde gitmemizi istiyor. Ben 21e yakın gittim ama. Burda 22 haftada gidin yazanları da gördüm daha iyi oluyor diye ama bilemiyorum. Olmasa sonuçta doktor 18den sonra git demez 😊
_ozlmm Kirazcicegim evet detaylı bakılmıştı hatta gittiğim doktor güzel hafta da gelmişsin bak her yerini net görüyoruz fazla kapatmıyor kendini küçük olduğu için falan demişti 😂
tamamdanolmuss Tugcev ben 18.haftamda aradım 21+6ya randevu verdiler. Erken aradım bilerek ama çok dolu oldukları için bayağı geç veriyorlar.
Eminenuryusuf MHRS uygulamasından aldım ama sadece riskli gebelerE Bakılmaktadır diyor doğru mu almışım acaba acaba bilgi verirseniz çok sevinirim