Pinkopinkoo Htcyvz Denizli’de hangi doktora gidiyosun canım. Bende Denizli de doğum yapacağım. İstanbul da oturuyorum.
zelihaerbcn06 Mucizebebegim1 aynen öyle kurutma makinesi varsa o sizin için çok kolay olur zorlanmazsiniz valla bende de var kurtarıcı resmen
Mucizebebegim1 zelihaerbcn06 aldım ama süs diye duruyor eşimin kıyafetlerini küçülttü öyle iç çamasırı filan kurutuyorum arada ama bebekte büyük alacam hepsini küçültürse küçültsün 😂
zelihaerbcn06 Mucizebebegim1 aynen öyle kurutma makinesi varsa o sizin için çok kolay olur zorlanmazsiniz valla bende de var kurtarıcı resmen
Tugcemu Mucizebebegim1 bizim eylül başı gibi olacak Allahın izniyle kışa denk gelecek kıyafet bulamam diye ben erken aldım o tarz şeylerimi. Şimdi almak istesem yok mesela. Kişisel bakım ürünlerini bıraktım sadece onları da bayramdan sonra alacağım.
Mucizebebegim1 Tugcemu işte bende onu merak ediyordum mağazalarda yoktur şimdi dimi hep yazlık vardır diye ya beni idare edecek kadar bulsam lohusalık bitince bebemi alıp alışverişe çıkarım ama işte o idare edecek kadarını bulablceklyim 🫠
Mucizebebegim1 Cudana bana yeni doğan ayrı alacaksın ilk 6 aylık sonra ayrı dediler de böyle bişey varsa direk alayım 🌸
Cudana Mucizebebegim1 Öyle otokoltuklar da var 9-36 olanlar ama biz onları tercih etmedik. Bizimki 0-18’miş şimdi tekrar baktım pardon, 0-36 değil. 18 kg geçtikten sonra bunu satıp farklı model alacağız biz de. Doğumdan itibaren kullanabilmek için bunu tercih ettik
Cudana Mucizebebegim1 Bi de yine tekrar baktım nuna rebl plus bizimki. Bi de nuna rebl olan varmış plus olmayan yani
Mucizebebegim1 Bendiyebiri_ kız hiç sorma magnezyum progestan ne varsa kullanıyorum bazen artık sıkılıyorum vitamin ilaç bırakıyorum sonra da bel kalça beni yürütmüyor Allah yardımetsin çok zor ya
Bendiyebiri_ Mucizebebegim1 bende hem magnezyum hemde fitil ağrı kesici kullanıyorum az biraz durdu diyosun tekrar başlıyo
Mucizebebegim1 Cudana eşimin eşya satma huyu yok bende acırım o paraya diye 3 aylığa kadar kullanılyo sonra ayrı alınıyor biliyordum . 18 kg de gerçi iki yaş olur dimi eğer öyleyse baya idare eder bizi o saatten sonra kalsa da bi köşede önemli değil veririm birine ozaman şimdilik en gazla 18 kg’ye kadar alablrm 🥰
zelihaerbcn06 Mucizebebegim1 😂😂😂😂😂 çok bekletilirse makinede küçülüyormuş ben bekletiyordum şimdi hemen direk alıyorum 1 saatte kurutuyorum
Tugcemu Mucizebebegim1 internet üzerinden kolayca bulabilirsiniz en kötü ihtiyacınız kadarını öyle yaparsınız ☺️
Mucizebebegim1 zelihaerbcn06 ben mix e atıyorum dolap kuruluğu 2 saatlik program bitinceye alıyorum ama mahvetti kıyafetleri bide eşimin de marka takıntısı var ben bi mahcup oldum adama yeni etiketi çıkardım yıkadım attım kurutma makinasının parasın 5 katı kıyafet parası var orda bazılarını geri aldı firmalar küçüldü diye bazıları kaldı daha da eşimin çorabını bile atmam yani korktum 😂😂😂
leyla3838 Babynest yatak seti,burun aspiratörü,3 takım hastane çıkışı,ayrıca bi battaniye,2 müslin battaniye,banyo havlusu,1 numara bebek bezi,hastane çantası için organizer,bebek bakım çantası,6 lı ağız mendili,6 tane çıtçıtlı zıbın aldım daha eksik çok🤪
Mucizebebegim1 leyla3838 hastane çıkışını özel mi yaptırdınız hazır mı 🥰 hayırlı günlerde kullanın inşallah 🥰
iremsevinc Mucizebebegim1 battaniyeleri emzik biberon deterjan vs aldım zıbıbları aldım gene e bebekte vardı uzun kollu büyük parçaları almadım daha ekim annesiyim 18 haftalıgım
Mucizebebegim1 iremsevinc sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰 iyi başlamışsınız devamıda gelir hayırlısyla güzel günlerde kullanın inşallah 🥰
leyla3838 Mucizebebegim1 yok vallahi herşey o kadar pahalı ki belki sonra ki çocuğum da kullanır temiz kullanabilirsem tabi diye isimli yaptırmadım.Civilden aldım
iremsevinc Mucizebebegim1 amin inşallah sadece bu az kıyafet battaniye emzik biberon aksesuar vs 8 bin tuttu bakalım büyük parçalar nolcak
Mucizebebegim1 iremsevinc abbooww baya çokmuş ben eşime diyorum en az 300 400 bini gözden çıkaralım abartma ev mi diziyoruz diyor yeni bi insana hayat kuruyoruz aslında ve hiç bişeyi yok anadan doğma deyimi boşuna yok yani . Bence baya gidecek masraf 🫠