Fesum Mehmet = Mehmet, İslam peygamberi olan Muhammed'in adından türemiş Türkçe bir erkek adıdır. İsim önce Mehemmet olmuş, sonra Mehmet olarak okunmaya başlanmıştır. ... Mehmet isminin anlamı yerde ve gökte övülen demektir ve anlamı Muhammed ismiyle aynıdır. Mâhî = Küfrün imhası için gönderilmiş elçi. Yani Mehmet Mahi 🌷
Busrakrkmz28 Talip0218 Amin inşallah kızlar bişey sorcam post actım cevap gelmedi 15+6 günlük olduk ama bir kaç gündür batma oluyo rahimde böyle garip bir şey neden olur bilen var mı
123mss Busrakrkmz28 ben de 16/2 bende de kasıklarda batma var hatta hastane ye gittim doktorum sen sancı çekmişsin dedi ultrasona bakıp sebebi enfeksiyon dedi bir de bana iki vitamin vermişti decavit ve ferrum bunları bırak dedi yani normal aslında ..ama doktoruna sor ultrasonda zaten çıkıyor
Orianna95 Talip0218 biz özbey koyacağız hakikatte özünde beyefendi olan demek diğer anlamı da kahraman yiğit türk alpi demekmiş
Efuli53 Talip0218 ben Esat düşünüyordum 7aylk gebeyim. Hatta takı yastgını falan yapmıştım esat isminde ama her duyan pkk,lı esattan bahsetti soğuttular. Bugün alp'e karar verdik 🧿 tek isim Alp soyadımız zaten arslan 😂
GonulErkan Bende 22+1 haftalık hamileyim.Oğlum olacak inşallah . Barlas ve Timur arasında kaldık sonra Timur 'a karar verdik.İki isminde anlamı güçlü ,Yiğit asker demek. Babasının mesleği asker olunca isimi böyle oldu .😂 Belki sizede fikir olur.👶😊