Hilal2901 gozdeee41 sleepy almıstım bir ara pişik yapmıştı bizde. Bir süre bir kaba ılık suyla pamuk ıslatıyordum sabahtan gün boyunca onu kullanıyordum
BabyAta gozdeee41 babyturco kesinlikle ben çok memnunum ilk günden beri sadece bunu kullandım. Doğadan yenidoğan için olanı seçeceksiniz beyaz paket
Minkkelebekk Molfix yenidoğan izotonik bej paketi aldım daha kullanmadım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize etrafımda kullananlar vardı çok memnunlar bende onu tercih ettim
Gizem9688 Uni baby yenidogan aldim ama mecbur kalmadıkça kullanmicam. Pamuk ve su kullanmayi planlıyorum
gozdeee41 Gizem9688 bende cnm sadece ilk dogdufunda hastanede ıslak mendil kullanicam şimdi sıcak su bulmak zor olur 1-2 güncük 😇
Gizem9688 gozdeee41 bizimki agustos bebegi olacak. Normal suyla islatcam o nedenle. Elimde isitirim azcik sonra
buseasss Pamuk kullanin diyorlar ama geceleri temizlerken falan pamukla surekli zor olur mu acaba diyorum birde kakasını falan yaptığında mi pamukla sileceksinz yoksa her defasinda yikamayimi planlıyorsunuz?
Kiwitoveannesi buseasss islqk mendil kutusu alabilirsiniz ebebebkten canım ben öyle yaptım çok iyi oluyor yoksa her defasında çok zor olur kaynak suyla 15 20 tane pamuğu islatiyorum bitince tekrar islatiyorum
Kiwitoveannesi gozdeee41 islak mendil kutusu aldım ebebekten 15 20 tane Pamuk kaynamış suyla ıslatıyorjm aralarına zeytin yağı fıs fıslıyorum daha iyi oluyor
xhbgns gozdeee41 Yenidoğan için pamuk öneririm, ilerkeyen süreçlerde water wipes ya da prima harmonie aqua öneririm