Zeyneptekin1 Kızlar testime bakar msınız ya silik çıktıktan sonra çatlatma iğnesi yapmıştım bugün yaptım niye böyle çıktı silik çıkması lazım değil miydi ne anlama geliyor bu fotoğrafın linkini ekledim aşağıya
myangelson Zeyneptekin1 çatlatma iğnesi yapıldığında gebelik ve ovulasyon testi yapilmaz yanıltır. 14. Günü gebelik testi yapabilirsiniz
Zeyneptekin1 Asyarslan60 Ben iğneyi dün Akşam saat 8:00’de yaptım ama bu gebelik testi değil ki benim bildiğim çatlatma gebelik testini etkiliyor bu ovülasyon testi
Asyarslan60 Zeyneptekin1 benim bildiğim,bende çatlatma iğnesi olmuştum Lh testi yaptığımda hep koyu cıkmıştı
Zeyneptekin1 Anladım peki Çatlatma iğnesinden önceki testler ne demek oluyor yumurtlama olmuş mu bu ay çatlatma iğnesi işe yarar mı sizce kızlar
Asyarslan60 Zeyneptekin1 evet 18. Gün yumurtlama olmuş gösteriyor İğneden itibaren 14. Gün sonra test yapabilirsiniz daha öncesinde yapmayın yanıltır sabırla bekleyin inşallah olumlu sonuçlar Siz çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız doktor kontrolünde mi
Zeyneptekin1 Asyarslan60 her ay doktor kontrolünde yapardım bu ay da doktorun dediklerini uygulayarak kendim uyguladım
myangelson Zeyneptekin1 rica ederim Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻