Yadis EceQueen Doktor Gülhiz Karataş var hem Ankara’da en uygun o yapıyor hem de çok deneyimli fakat randevu bulmak çok zor googldan bakın isterseniz
Caglab EceQueen Eyüp Ekici’ye gitmiştim ben. Bebeğimin ters damarlarını bile gördü. Doktorum işte bu yüzden ona yönlendirdim,herkes farkedemezmiş çünkü.Çok ilgiliydi ve ayrıntılı anlatarak yapmıştı kontrolü.
Essidiey EceQueen Caglab EceQueen Sevde_M Ben normalde şehir dışında yaşıyorum. Eşim Ankaralı ve bayramda Ankara’ya gelicez. Görümcem 2 sene önce Eyüp Ekici’ye gitmiş kendi kızına hamileyken. Şimdi şiddetle bana tavsiye ediyor. Bugün arayıp randevu alacağım ben de kendisinden. Bayram için Ankara’ya gelmişken kendisine gitmek iyi olur. Gitmeden önce ne gibi bir hazırlık yapmak gerekir? İlk gebeliğim pek bir bilgim yok açıkçası
Sevde_M Tadusea bende burda herkes kendisini övdü diye ondan randevu aldım. Kaç dakika bakıyor peki? Bilgi verirmisiniz rica etsem 😊
Caglab EceQueen ben 4 sene önce gitmiştim.yanlış hatırlamıyorsam 850tl ödemiştik.Hangi doktora gidiyorsunuz?