Gunes99 bende 29 um canım en son günümüz 8 ağustos🤍 ben çantayı hazırladım sayılır birtek valize koyması kaldı.
Bebek için;
5li hastane çıkışı pamuklu +kısa kol body+penye battaniye+çorap ( ilk giymesi için bu kilitli poşette)
1 adet müslin 5 lı takım
1 adet müslin tulum takım bere+önlük
1 adet 5 lı penye takım
Ekstra;
müslin ağız bezi+çorap, tek kat müslin örtü 2 adet
Bez
Pamuk+ pamuk kutusu
Islak mendil
Biberon ( her ihtimale karşı mama karıştırmak için en azından, enjektörle vermeyi düşünüyorum mamayı)
Emzik
Süt sağma makinesi
Meryem Ana otu
Kendim için;
1 uzun kol pijama takımı
2 adet kısa kol pijama takımı+ sabahlık
Çorap
Kağıt havlu
Havlu
Göğüs kremi
Depend
Lohusa pedi ( hastane hangisini uygun görürse)
Külot
Emzirme sütyeni 2 adet
Atlet
Örtü kapalı olduğum için
Çıkarken giyeceğim rahat kıyafet
Diş fırçası ve macunu
Koltuk altı roll on
Vücut temizleme mendili
Yanıma ekstra kahve, bardak, termos, ince bir pike hatta konserve hoşaflarımdan almayı düşünüyorum sezeryan olursam kolay olsun diye.
Şahsen bebekler ilk doğunca ne kadar sıcak olursa olsun üşüyorlar bu bir gerçek en azından ilk bi hafta vücut ısıları kendilerine gelene kadar, sonrası zaten body ve ayakta çorapla geçecek o yüzden ben 10 takım falan almadım böyle 3-5 takım yeter yeni Doğan’a hediye de gelir neticede. Benim doktorum tedavi gebeliği olduğu için direk sezeryan dedi sezeryan planlı olursa temmuz ikinci yada üçüncü hafta olucak Allah’ın izniyle normal beklersek Ağustos’a kalacak o yüzden ben biraz fazla yedekli koymuş olabilirim birde ilçedeyim ben hastane merkezde olunca yanımda olsun istedim. 🤍🍒