Semakeles61 Hilal1407 canım erken idrar testi yaptığında progestan kapsülü vajinal olarak kullanıyor muydun benim 7. Günüm bugün yapmak istiyorum ama ilaçtan dolayı yanılma payı olur mu acaba diye düşünüyorum
Tugcebngl gokyuzu777 7. Günde çıkar en erken benim 2 transferimde 3. Gün embriyosu birini 8. Gün birini 7. Gün öğrendim
gokyuzu777 Tugcebngl insallah ben de bir guh guzel haber veririm dua et canımm transfer hazırlıgındayım🩷
Nergizos Tugcebngl sizin 3.gun embriyosu tuttu mu kaç hucreliydi acaba. Benim de 1 tane 6 hücreli 3.gun embriyom var donduruldu. Herkes 5.gun embriyosu daha iyi tutar diyorlar 🥺
Ozlem_Ada_08 gokyuzu777 Evet 5.gün embriyosu ikisi de kaç hücreli olduğunu inanın bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏 zor süreçler kızım 4.denemede 2.gebeliğim 2.deneme yani toplam 6 deneme Vardir bir hayır sonu güzel olsun Olmasa bile pes etmeyin
Tugcebngl gokyuzu777 ayyy hayırlısıyla inşallah bebişin sana tutunur dualarımdasın sende isteyen hakeden kim varsa rabbim aratmasın
Mozi1605 Hilal1407 tamam canm sıkma kendimi geç olsun güç olmasın allahın izniyle yarın hayırlı haberi paylaşırsın
Merve99670 Hilal1407 canım sen barkod aldın mı sağlık ocağından sonucu erken görmek için o barkodu almalıydın bende geçen hafta pazartesi verdim akşam 22.00 da çıktı pazartesi günleri de ayrı bir yoğunluk oluyor