Lalaydnn Hilal1407 transferin 7. Günü akşamı ve 8. Günü sabahı gelmişti bende de kahverengi leke ve normal olduğunu söylediler
Lalaydnn Hilal1407 benim adet günümde yoğun kanamam olmuştu düşün apar topar bebek düşüyor kesin diye hastaneye gittik kese çok güzel bebek yerinde kese çevresinde kanama da yok herşey sağlıklı dediler hormonal de olabilirmiş yerleşme kanaması da olabilirmiş
Tugcebngl Hilal1407 2 transferimin ikisindede ben 10. Gün hep kanama yaşadım benimkiler hep uzun sürdü ama normal kanama olması yerleşme kanaması o büyük ihtimal bebişin tutunmuş
Ozlem_Ada_08 Hilal1407 Kan testi verin isterseniz 5.gün embriyo ise kanda çıkar kızımı 8.günde öğrendim 2.gebeliğim 9.gün yapmıştım Hayırlı olsun inşallah
Giz2603 Merhaba.Son transferimde değil ama öncekinde olmuştu.O zaman hocaya sordugumda normal demişti.Bazen tutunma kanamaları veya adet olmadığımız için bu süreçlerde biriken kan gelebiliyor kahverengi şekilde.İnş sonucunuz pozitif olur 🌸☺️
Hilal1407 Giz2603 inşallah canım öyle koyu kahverengi değil açık şekilde doktorumda normal olabilir yazmış ama korktum bian
gokyuzu777 Hilal1407 canım benım bir tanıdıgımın açık kahve kanamasi olmustu inşallah bebeğin senınledır uzulme sakın 🙏💖
Lalaydnn Hilal1407 eğer kanama tarzındaysa muayeneye gitmen şart doktorum her lekelenme düşük belirtilisi olabilir demişti sarısı kahverengisi pembesi muayene olmaya git bence
Hilal1407 Fatma_ecem4 zaten çoğunluğu yatıyorum bir yemek yemek için bide lavaboya arada evin içinde birazda yürüyüş yapıyorum o kadar
Hilal1407 Ozlem_Ada_08 kan verdim sonuç bekliyorum idrar testinde 2 gün üst üste yaptım pozitifi gördüm çok şükür
gokyuzu777 Ozlem_Ada_08 cok sevındım adınıza boyle pozitif hikayelee umut oluyor bize de 🩷🥰 sizin 5. Gun embriyosu muydu? Kaç hucreliydi hatırlıyor musnz? Bnm embriyom 3. Gunde donduruldu. Transfr zamanı cozulup 5. Gune gidişi izlenecek, 5. Gune ulaşırsa transfer edilecek dedi doktorum