Efemomss_ Merhaba dün doktor kontrolüne gittiğim de 29 haftalık bebeğim 1500 kg olduğunu biraz haftasına göre fazla olduğunu söyledi böyle olan var mı bebek kaç kg doğdu
dhbetul Efemomss_ aynı canım 28. Haftada gittim 1500 çıktı haftası bir buçuk hafta ilerden gidiyor dedi. Şekerim yok kendim de kilo almadım ama bebek almış. Yine de yediklerine dikkat et dedi doktor nasıl doğacak ben de meraktayım
Fiigeenn Efemomss_ benim kızim da ortalama bu kilolardaydi . Doktor kiloya dair hicbisey demedi gayet sağlıklı güzel ilerliyor dedi . Bugün gidicez tekrar bakalım ne kadar olmuş 🧿🤗
Handevich Efemomss_ 27+2 de 1100 gram çıkmıştı bebişim doktor normal olduğunu söyledi. Şu an kaç olduk bilmiyorum
asell13 Efemomss_ banada hep iri bebek dedi doktorum 4500 gram rahat doğar dedi 3500 gram doğdu😅 yani onlar genel ölçümler birebir değil
Gamzeabay Efemomss_ benim 31. Haftada 1600 gramdı beşki genetik olarak iri bir bebek olabilir şekeriniz var mıydı
kuzeyinannesi24 Benim ki de 1 hafta öndenmis geçen cuma 29+5 te 2 kiloydu bebek şeker yüklemesi yaptım sonuç bekliyorum sizinkine çok dediyse benim ki 🤦♀️🤦♀️
Nur24 Ya kızlar yanılma payı oluyor tabi ilk gebeliğimde bebeğin iri bir bebek olduğu 4 kilodan fazla olduğu söylerdi iki ayrı doktor ama doğduğunda 3400 doğdu kızım boyu baya uzundu ondan ölçümlerde kilolu çıkıyormuş aklınızda bulunsun
Melosunannesii Efemomss_ 29 da 1380 31 de 1850 gramdi 32+4 le uyumlu maşallah dedi kızımda 31. Haftada bu kilolordaydi zaten normal geldi bana
asell13 Efemomss_ aynen canım biz tosun bekliyorduk bi çıktı yüzü avucum kadar 😂😂 sağlıklı olsunlarda büyürler 🤍