Prmdkanneee Dilektaytemur lekelenme derken kan damlası gibi mi ya da kahverengi kan damla şeklinde mi yoksa kahverengiye çalan akıntı gibi mi nasıl oldu lekelenmeniz
Kubratntklu Dilektaytemur bende de olmuştu bir kaç defa doktoruma söyledim düşük önleyici ilacımın dozunu arttırdı
Yesimdeniz Dilektaytemur bi hastaneye gidin bence bende 6 haftalıktım ilk önce leke şeklinde kanama oldu ertesi gün çoğaldı ve düşük yaptım bence ihmal etmeyin şuan tekrar hamileyim 29+4 haftalık olduk
Lalaydnn Dilektaytemur bende transfer olduktan 7.8. Günleri gelmişti korkma kahverengi leke şeklinde gelmesi çok normal
Prmdkanneee Lalaydnn siz bir şey kullandınız mı, benimde kahverengimsi akıntım oluyor biraz ama ben çok ciddiye almadım kan gibi değil çünkü
Lalaydnn Prmdkanneee ben düşük olmasın diye tedbiren ilaç kullanıyordum zaten progestan fitil sabah akşam 2 günde bir progestan iğne
Dilektaytemur Doktorumla konustum Protestana basladim panik yapilacak birsey yok dedi zaten ilk hamilelegimdede olmuştu gcmisti ilaci kullaninca
Gozgoz Dilektaytemur merhaba ilaç aldıktan ne kadsr sure sonra kesildi kahverengi lekelenme 2 gündür ilaç alıyorum. Azaldı ama devam ediyor
Dilektaytemur Bende iki gündür ilac kullniyorum benimde wzaldi ama tam olarak gcmedi bnde bilmiyrm ne zamn geçer