Zeynepkrkytlli Kizlar ona göre basvurcam Doğum izni var mi bilgisi olan var mı Çünkü ha bugün ha yarın doğurabilirim (37+6)
eceyc314 Zeynepkrkytlli sözleşmeliden kastınız atanmış öğretmenseniz bu haftaya kadar doğumu bildirmeniz gerekiyordu. Gebeler 37 den sonra çalışamaz. 32 den sonra sonra çalışabilir raporu almanız gerekiyordu. İdari olarak bunları yapmış olmanız gerekiyordu.
Balbebek012 Zeynepkrkytlli tabiki var sen baş vur atanman olursa gidip başlama yaparsın sonra okuluna bıldırırsın durumunu izne ayrılır sın
Kubra6694 Zeynepkrkytlli Eğer atamaniz gerceklesirse zaten Eylül ayında göreve başlarsınız tahmini o zamana normal doğum izin süreniz bitmiş olur zaten eğer ki kalırsa dilekçe ve raporunuzla başvurabilirsiniz. Ücretsiz izne ayrılmak isterseniz hakkının devam eder ve ayrilabilirsiniz
Zeynepkrkytlli eceyc314 iyi de sözleşmeli öğretmenlik başvuruları yeni başladı Daha başvurmadan, henüz bana çıkmadan nasıl izin alabilirim🤦
Zeynepkrkytlli Balbebek012 eminsiniz değil mi sonra başvurum yanmasın Yanlış anlamayın öğretmenliği o kadar cılkını çıkardılar ki çeşit çeşit öğretmenlik var Sözleşmeli, ücretli,usta vs diye O yüzden soruyorum ona göre basvuruyum sonra olur da bana çıkarsa (ki hiç sanmıyorum) boşa gitmesin
eceyc314 Zeynepkrkytlli siz başvuru anlamında dediniz ben yanlış anladım. Başvurunuzu yapın. Mülakatlara kadar doğurmuş olursunuz. Mülakata gitmeniz gerekecektir ama onu ertelemezler. Sonrasında atanırsanız izin işlemlerini yaparsınız zaten.
Balbebek012 Zeynepkrkytlli cılkı çıkan bir şey yok hanım efendi idare cıyım ben Siz başvurun atamanız olursa atandığınızda gider başlama yaptırır gerekli evrakları verirsiniz idari amiriniz size yol gösterir
Zeynepkrkytlli Balbebek012 siz idari amirsiniz diye her şeyi güllük gülistanlık görebilirsiniz Ataması yapılmamış öğretmenler olarak bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum Her neyse cevapladiginiz için teşekkür ederim
Zeynepkrkytlli eceyc314 ya ben 2023te sınava girmemistim Başvuru yapamiyomusum 🤦🤦😂😂 burda da o kadar sordum ettim rezil oldum, 😂 Sağolun hepinize teşekkür ederim 🌸