sutlukahve_ busrax_ amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah sende en kısa sürede güzel haberi alırsın sana dua ederim ❤️sende bana et yaşadığım şeyleri tekrar yasamayayim🌸
busrax_ sutlukahve_ ben bi üç ay yokum rşim üç aylığına yurtdışına gidecek. Gideceği zaman da tam yumurtlama dönemime denk geliyor. Bakalim artik nasip 😊 hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misin
sutlukahve_ busrax_ tabiki de ederim Rabbım gönlündekini nasip etsin sana ❤️en kısa sürede burda senin güzel haberlerini okuyayım bende ❤️
Cansu777 sutlukahve_ ayy var gibi görünüyor çiçeğim koş kan ver bir de ona bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻
sutlukahve_ Gizem1504 çok geçmiş olsun inşallah sende en kısa sürede güzel haberi alırsın Rabbım isteyen herkese nasip etsin ❤️
Kubraakgn0 sutlukahve_ Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucagına daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor bide kan ver istersen ☺️❤️🔥
Abbasova_gunay sutlukahve_ bu mutluluğun hic bir tarifi yok men 3,5yil sonra hamile qaldim şuan 17+2 iz🤲🏻🫶🏻♥️
Merve1414 sutlukahve_ ben çizgiyi goruyorum bence kan verin kanda daha net olur wrken olduğunu dusunmeyin verin bence