niyetimkalpkirmamak Bende de çıktı lökosit 99 . Bugün sonuç göstermeye gidicem. Temizce tahretleniyorum Iç çamasırımı günde 3-4 defa değiştiririm Nemli ve ıslak asla bırakmam Makina da kendi iç çamasırımı ayrı yıkarım E ona rağmen niye böyle? ? ?
gizemvatanseverbal niyetimkalpkirmamak çamaşırlarınızı ütüleyin, hamilelikte sık olan bir durum. Ağrınız geçmezse mutlaka hekiminize danışıp ilaç tedavisine başlayın.
Elifsekerli niyetimkalpkirmamak dün ben de aynı sebeple gittim. 36+5 iz. Nst de sancılarım çıkıyodu. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olabilir dedi doktor. Fitil verdi. Kullanıp görcez bakalım. Ben de senin gibi çok dikkat ediyorum ama oluyo malesef benim 3.oluşum hamilelik süreci boyunca
MelikeTank niyetimkalpkirmamak ben Şuan idrar yolları enfeksiyonundan yatıyorum antibiyotik tedavisi alıyorum erken doğum riski yaratıyor ne yazıkki bende hijyenime ve su içmeme aşırı dikkat eden biriyim ama nasıl oluyor anlamıyorum doktorum hamilelikte çok fazla olduğunu söylüyor önemli olan tedavi olmak
Gizem9688 niyetimkalpkirmamak benim de öyle ya asiri dikkat ediyorum bol su iciyorum. Ütülüyorum bilmem ne ama geçmiyor. Hicbir belirtim de yok. Sadece testte cikiyo
kardelen54 Tek çözümü bol bol su içmek başka tedavisi yok ilaclar geçici çözüm benim bol su içerek azaldı suyu bıraktığım an yine oluyor
06Canan niyetimkalpkirmamak benim 110 seviyelerinde çok yüksek inşallah düzelir bende temizliğime önem veriyorum ama akıntım çok oluyor enfeksiyon dan dolayı
niyetimkalpkirmamak 06Canan benimde oluyor. Doktorun biri normal akıntı olması deyince ben önemsemedim. Dedim heralde normal.
basakc36 niyetimkalpkirmamak Merhaba geçmiş olsun.Benim lökosit(WBC) 44 çıktı cuma günü doktora gidicem korkuyorum çok mu yüksek size nasıl bi tedavi uyguladı
niyetimkalpkirmamak basakc36 1 şaşe toz verdi sadece. Cuma diğer sonıclar için gel dedi. 🤷♀️ bilmiyorum. Açıklama yapmıyor