20 mayısta oğluma kavustum .
Spinal acıtmıyor korkmayın damar yolu açmak gibi
Hissedersem uyusmazsam diye korkmayın doktora guvenin zaten emin olmadan başlamıyorlar
Sarsıntı dedikleri acı hissi sıfır olan sadece sallandığınız bir olay
Ne kesilirken ne de dikilirken acı asla yok
Uyusukluk 1 saate yavas yavas gidip yerini dikiş ağrısına bırakıyor Evet agrıyor ama hafif agrınız basladıgı zaman hemşireler e söylenmeye başlayın ki tam agrı yasamadan agrı kesiciniz yapılsın İlk agrı kesici fayda etmezse Çok agrıyor derseniz kırmızı reçeteli sağlam bir agrı kesici daha yapılır merak etmeyin Yeter ki belirtin derdinizi vakit kaybetmeden
Ayağa kalkmak en zoru bence ama o da 1 yada 2. Kez kalkısta oluyor sonra yavas yavas yürüdükçe ve agrı kesici aldıkça hafifliyor
Sabah sezeryan olduysanız akşam bebeğiniz kucagınızda odayı turlayabilecek kıvama gelebiliyorsunuz öyle söyleyeyim
Süte takılmayın ilk gün nohut kadar midesi var hiç süt olmasada emzirin ama ben şeker düşmesi sarılık riskini aza indirmek için 2 saatte bir kaşık biberonla agzına biraz biraz veriyorum
İlk kakalarını akşama kadar yapmıs oluyor zaten ebeler bilgilendirir söylemezlersede siz bol bol sorun gece 12 den sonra aldıgınız agrı kesicilerle rahatlamıs bebeğinizle uyumak isticeksiniz zaten benim sürecim şuan için böyle gerekirse ilerde güncellerim♥️