Rgmss sutum hemen gelmkcek korkusuna sakın kapilma. Bu 1
Mümkünse doguma gircek olduğunda kimseyi yaninda bulundurma yani kendini toparla et aksaminda ziyaretci kabul et (yaninda esin ve annen olsun ama) bu 2
Mutlaka ama mutlaka elbise gecelik al. O kadar rahst oluyo ki sana anlatamam. Ben iki takim alt ust bi tane elbise gecelik götürdüm cok rahst ettim. Hatta hel dedim ben elbiseyle hic rahst edemem diye (ne olur ne olmaz götürdüm yanimda) ama cok cok rahst ettim evimde bile yikayip yikayip onu giyiyorum keske bi kac tsne ondan alsaydim diyorum bu da 3
Sut settirmak icin kuru dut alip kaynattim ictim cok sukur cok isime yaradi yani sira hurma da cok uedim bu 4
Aman sutum yok diyip emzirmemmezlik yapma sakın emzirdikce sut gelicek cunku gerekirse saatlerce bebek meme de kalsin hic onemli degil ne kadar cok emzirirsen o kadar hiz sut gekir o kadar cok sut gelir bun inan tecrubeyle sabit 😂 bu da 5 baska sirun olursa seve seve cevaplarim. Ha bide ben spinal oldum sen nasil olcaksin bilmiukrum ama o belden uyusturma icin igneden hic hic korkma yemin ederim ki hic hissetmiyosun. Bak 21 gunluk taze anayim yeminle hic bisey hissetmiyosun eline tskilcak olan damar yolu aciyo ama o acimiyo cidden