Happysem Kızlar 18 haftadayım arada karnımda batma acı hissi oluyor özellikle sol tarafımda ve afedersiniz özel bölgemde de sanki birşey baskı yapıyor gibi anlamadım bugün yoğun yasıyorum bunları sizde de oldu mu birde top gibi karnım cok sert ve şiş sizlerin nasıldı bu haftalarda
Bettulakkus Happysem karının ve rahman gelişiyor çok normal benim ikinci gebeliğim batma hissi derinin gerilmesin den dolayı biz de 18+5 ☺️
Ebrusisli Happysem batma hissi normal fakat karnının aşırı sertleşmesini mutlaka doktoruna sor birde vajinaya baskı hissediyorsan bebeğin aşağıdada olabilir ama doktoruna bu şikayetleri mutlaka bildir Allah korusun kötü bir şey ile karşılaşırsan üzülürsün 😔
Nurmxx Happysem aynı durum bendede var 18+4 sağa sola dönerken kasıklarım ve vajinamda acı hissediyordum doktora gittim bugün. Gayet normal dahada çok olacak haftalar geçtikçe korkulcak birşey yok dedi
Happysem Nurmxx ay içim rahatladı çok teşekkür ederim benimde haftaya kontrolüm var inşallah sağlıkla kucağımıza alalım su günler geçsin🤲