Fatoss-16 Cero33 ben internetten okuyup tedirgin olup sormuştum 7. Ayimda kullanmaya başladım ve bir sorun olmayacağını söyledi doktorumada guveniyorum eczacimda bişey söylemedi bana eşim her defasında vitamin aldığımda benim hamile olduğumu kaçıncı ayda olduğumu söyleyip aliyo
Fatoss-16 Cero33 ben internetten okuyup tedirgin olup sormuştum 7. Ayimda kullanmaya başladım ve bir sorun olmayacağını söyledi doktorumda guveniyorum eczacimda bişey söylemedi bana eşim her defasında vitamin aldığımda benim hamile olduğumu kaçıncı ayda olduğumu söyleyip aliyo
Annesininmelei Cero33 Evet sordum. Gebelikte zararı olmadığını söyledi. Ancak benim için her gün alımın fazla haftada bir de az geliyor diye değiştirdi.
Delice_zeytin Srfe01 hangi vitamin veya balık yağını kullanıyorsun ? Yanılmıyorsam bebeğin gelişimi maşallah iyiydi değil mi ? Paylaşırsan sevinirim suan kaç haftalık oldun bebito kaç gram oldu
Srfe01 Delice_zeytin Canım benim hamileliğim.cok kötü geçtiği için ben ilk dört ay 7 kilo zAyifladim 13. Haftada verildi decavit vs fakat ben kullanamadım 23. Haftada kullanmaya başladım bebeğim 30.haftalikken 2.kiloyduk şuan kaç bilmiyorum yarın gideceğim 32 haftalık olduk şuan adete göre ultrasonda 35 falan sanırım
Srfe01 Delice_zeytin bu arada kanım iki kullanmama rağmen hala düşük en son 10.cikti gynotardyferon kullanıyorum
Delice_zeytin Srfe01 ultrasonda 3 hafta mı önde gidiyor ? Demir eksikliğinde aslında ciddi yükseltir o ilaç ama bilemedim . Çok halsiz hissedersin ya 10 düşük bş değer
Srfe01 Delice_zeytin evet canım öyle gidiyordu bı değişiklik olmadıysa eğer Demir ilacı da ne yazıkki yükseltmiyo
Srfe01 Delice_zeytin ailede genetik şeker canım ama ben şeker yüklemesi yaptırmadım şekerimi ölcüyorum aç tok hep düşük ilk çocuğumda iriydi onda yaptırmıştım yükleme çıkmamıştı
Haniiife 32+4 üz bizde benimde demir kan ve b12 düşük olduğunu söyledi doktorum serum ve iğne verdi ama serumun yan etkileri varmış acilde takılacaktı bugün hastanede uğraştık baya acilde takmadılar kendi gittiğim hastaneye gideceğim artık