Arkadaşlar son 10 günüm kaldı doğuma 31 mayısta oğlum geliyor babasıyla doğum günü aynı olacak inşallah. Spinal doğum olacak ve ben çok korkuyorum heyecanlıyım bazen de çok rahatım ve umursamıyorum. Farklı bir ruh halindeyim 🥹 Rabbim her bebek isteyene nasip etsin, benim gibi bu yolda olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲 dualarınıza sizde beni katın 🙏

Julide92 merhaba öncelikle hayırlısiyla sağ salim kucağınıza alın inşallah sizin bebiş önden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam benim bebiş de 2 hafta önden gidiyor zorunlu sezeryan olacagim 38. Haftada bayrama denk geliyor haliyle 38 de 40 haftalik olcak 39. Haftada almayi düşünüyor doktorumuz araya 10 gun bayram tatili girdiği için cigeri gelişmemiş falan olabilir bayramdan önce alirsak dedi siž kaç haftaliksiniz kaçinci haftada sezeryan olacaksiniz

sunashn50 doğru hatırlıyorsunuz teşekkür ederim. Ben 37+0da doğuma gireceğim ama bebeğin gelişimi 38+3 olacak dedi doktorum. Aynen önden gidiyor bebek hala. Ciğer gelişimi için tehlike arzettiğini sanmıyorum ki doğuma gün verdiler. Kızımda 38.haftada doğmuştu hiç sorun yaşamamıştı.içinizi ferah tutun