Ne hissediyorsunuz?
BAT 3 Haziran olanlar
Korku heycan hepsi ya çok korkuyorum da açıkçası
Gunes-1110 merhaba ilk gebeliğiniz mi benimde haziran sonu olacak ta inşallah koyafet konusunda kaç aylık kaçar tane aldınız tecrübeniz varsa yardımcı olurmusunuz🥲
Sonunda benim gibi birini buldum😂 tam 3 hazirandaaa heycandan ölüyorum
Ay benimde bekliyorum bakalım kasıklarımda Ağrı var geçmiyo
Aleyna2908 dün çok ağrım oldu benimde ama sonra geçti suan normal dün yumurta çatlama günümdü ondan olabilir
Bat 6 benimde
Bende ovulasyon testine göre deniyorum bakalım koyulaşmadı çizgi inşallah olur gün aşırı yapıyoruz
Benim de 6, hadi beraber bekleyelim. Gecen ay kimyasal gecirdim, bu 3 ay umutluyum yaz geliyor iyi hissediyorum 🥰 Allah herkesin gonlune gore versin 💕
Benimde 2,3 haziran. Cumartesi çatlama gördüm testte çatlamadan sonra ara ara kasığım belim ağrıyor.Beklemedeyim 🙃 psikolojik belirti yaşamak istemiyorum umarım bu ay güzel sonuçlar alırız
icedlatte inşallah birlikte bekleyelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Kubkar bende heyecandan zorla bekliyorum adet günümü
Mommelike hayır hamile değilim planlıyorum ilk olucak inşallah
benim de 3haziran bat. femara kullandım bu ay, inofolic combi de kullanıyorum takviye olarak günde 1 tane. dün beklenen yumurtlama tarihimdi ama çok fazla koyulaşmadı, yeterli büyüklük değil gibi. bugün akşam 18.00da yine yapcam test bakalım daha koyu olacak mı. daha değerlendirme günleri yani hayırlsıı olsun 💁🏼♀️
Test yapıcak mısınız erkenden bekleyecek misiniz yoksa
Kubkar bekliycem
Benim ovulasyon testim pozitif bakalım tutacakmı
Gunes-1110 14 17 23 Mayıs oldu ilişki geçen hafta salı günü memlekete gittik yumurtlams dönemi orda geçti Çarşamba gece geldik bakalım çoksa umudum yok açıkçası bu aydan fazla değerlendiremedik 🥺🥺 bat 3 Haziran benimde