Nuurr_00 Sağ kalçamda sızı şeklinde ağrı var bacaklarımda da oluyor bazen sebebi ne olabilir çatı mı genişliyor? Bilen yazabilir mi
nnurergun_1103 Nuurr_00 32 haftaligim kalça kemiğinde kuyruk sokumunda agrilarim var benim de doktora her gitmemde sorayım diyorum ama unutuyorum magnezyum kullanmıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum siz magnezyum kullanıyor musunuz
Busetasm Nuurr_00 benim ilk gebeliğimde vardı iğrenç bişey son zamanlara doğru iyce artmıştı sol kalçam resmen eşime masaj kremiyle bastırarak masaj yaptrıyordum çok rahatlatıyordu o doktorun hamileler için önerdiği ağrı kremiydi
ilaxidexi Nuurr_00 ay bilmiyorum ki belki de öyledir 😅 senden önde gidiyorum olur da doğurursam haber vereyim 😂
Ipekulas nnurergun_1103 magnezyum eksikliğinden oluyor evet 18. Haftamdan beri çekiyorum oturmak eziyet magnezyumda kullanıyorum ama asla geçmiyor hafiflemiyor onla yaşamaya alıştım🥲 ama faydasını görende çok doktorun yazdığını almayın ocean kullanan daha çok memnun kalıyor
Skrnysn nnurergun_1103 Bende sol kalçam belimden vuruyor üstüne dahi basamıyorum topallıyorm resmen doktorum daha etken bu ağrılar için 30+5 oldum fizik tedavi yada ortopedi ye görün dedi aynı şekilde çatı ağrımında olduğunu söyledim bana magnezyum felanda vermedi
Gmzpkr Bende 37+3 üm yürürken resmen bacağıma ağrı vuruyor bu nedir bende anlamadım😭😭 özellikle geceleri başlıyor yürüyemiyorum sanki benmde sol kalçam özellikle bacağıma da vuruyor
Gmzpkr ilaxidexi normalde geçiyordu ama doğum yaklaştı biraz evde iş yapayım daha kötü bir ağrıyla karşı karşıya kalıyorum ne yapıcam bilmiyorum😭😭
Busetasm ilaxidexi asla unutmam 🤣 2. Gebeliğim yine aldım dolgit .. Tek kötü yani kıyafete kokusu siniyor 2-3 yıkama sonrası geçiyor o yüzden pijamaıyken sürmenizi tavsiye ederim
Gmzpkr Bendede magnezyum eksikliği var doktorum söyledi bacaklarım özellikle ara sıra geceleri kramplar giriyor 😭 çok acıtan
Nuurr_00 Skrnysn 36 haftalığız doktora gittim bu gün kontrole 10 gün içerisinde doğum olur büyük ihtimalle