tgbmerve _Mucize2_ karnımı sabah akşam yagliyorudm , oglende c vit serum sürüyorum, ama belimin yani bugün iki nokta halinde catlamis , 34+0 iz karnimda yok ama korkmaya başladım🤐🥺 bel yanlarına krem vs yağ sürmedim 😭😭
GuzelMelegimm _Mucize2_ 38 de bir gece de çatlamadım resmen yarıldım. Nasıl oldu bende anlamadım akşam yattım prüzsüz. Sabah kalktım birsürü yarık
yasemnkts 33 Te göbeğim kaşındı ve kaşıdım anında çatladı. Şok olmuştum . Dün de üst iç bacağımda gördüm.şuan az ama daha 35. Haftadayım ne olur ilerde bilmiyorum
ozge4253 40.haftadayım evet çatlaklarım vardı tatlı kaşınmalarımda aynı şekilde amaa hafta sonundan itibaren yaraya çevirdi iltihaplaşmaya başladı artık ve mecburen karnıma sürekli bembeyaz tabaka halinde krem sürmeye başladım 😒 acısı ve kaşıntısını söylemiyorum hiççç
Minikkk41 _Mucize2_ Geçmiyor ama kırmızı olarak kalmıyor beyazlıyor belli olmuyor en azından kırmızı görüntüsünden iyidir benim ilk gebeliğimde heryerim heryerden yarıldı çatladı ama bu 2. Gebeliğimde hiç çatlak olmadı zaten ilk gebelikten çatlaklar olduğu için
Emicn İlk haftalardan beri yağlar kremler sürüyorum ama 26. Haftada çatlamaya başladı napsam da engel olamıyorum 🥲
Minikbiranne35 _Mucize2_ benimde var göğüslerim küçüktü hamile kalınca birden seviye atladılar heralde şok etkisi oldu uc etrafı simsiyah renge dönüştü onun da etrafı çatladı kırmızı mor hamilelikten sonra beyaz çizgilere dönüşüyorlarmış yani o korkunç görüntüyü hayal bilr edemiyorum anneliğin vr hamileliğin verdiği hasarı şimdi anlayabiliyorum