Dilan_27 13 haftalik hamileyim ilk hamileliğim ve mecburi bi durum için uçak seyahati yapmam lazım sizce riskli midir ve uçak esnasinda ne gibi önerileriniz olur ?
snowglobe Dilan_27 doktora sorun . yada nette araştırın. Bizce riskli mi diye bi şey yok. Bilmem kaç haftalıkken binilmrz ama binen vardır bi şey olmamıştır yine de göze alacak mısınız. Böyle ciddi soruları burada saçma sapan bizlere sormayın bence
Selbi777 Dilan_27 Gebelik durumunuza bağlı olarak takipli doktorunuz onay vermesi gerekir🙏Ben 8 haftalıkken mecburi uçtum ki doktorum onay verdi.
Yelyzavetap Benim eşim askerde yemin törenine gitmek istiyorum bugün doktoruma yazdım 32 haftalık olacağım gittiğim tarihte bir sorun yok tabii gidebilirsin dedi gitmeye yekın sadece kontrol edip kağıt yazacakmış
Huris53 Yelyzavetap bende 32 haftalıkken uçağa binmeyi düşünüyorum hatta biletim bile alınmış ama doktorum rapor vermiyor ben risk alamam diyor, uçakta basınçtan dolayı suyun gelebilir bebeği kaybedebilirsin deyip durdu bugün çok moralim bozuk