Slmdmr Kızlar hangi testleri yaptırdınız çok fazla test var bir sıkıntı yokken fetal DNA ya da diğer testleri yaptırmalı mıyız ne düşünüyorsunuz siz neleri isteğinize bağlı yaptırdınız
bubuiledudu Slmdmr tarama testlerini tercih etmedim direk fetal dna yaptırdım ileriki haftalarda detaylı ultrason ve şeker yuklemesj yaptıracağım.
Seren27 Slmdmr bende bugün doktordan geldim banada fetal dna var ikili test var hangisini istersen sana kalmş dedi ilk doğumumda fetal dna diye birşey yoktu direkt ikili test yaptrmştım şimdi birde dna çıktı çok kararsızım
Burcu-2634 Slmdmr doktorum bi sorun olmamasına rağmen fetal DNA yaptırmamı istedi onu yaptırırsam ikili ve dörtlüye gerek yok dedi bende fetal yaptırdım bide şeker yüklemesi bide detaylı yaptırırım zaten testler bu kadar
Slmdmr Size doktorunuz mu dedi yoksa siz mi doktorunuza fetal dna yaptırmak istediğinizi söylediniz benim doktorum hiç bana böyle birler söylemedi ama yaptıran çok var arada kaldım
bubuiledudu Slmdmr bana seçenekleri sundu kendin seç dedi ben de fetal dna seçtim daha önce 2 düştüğüm vardı tedbirli olmak istedik. Tarama testlerinde stres olmak istemedik
ateenmommy Seren27 Fetal DNA taraması ikili testten daha kapsamlı, net sonuç veriyor, DNA örnekleriniz Amerika’ya gidiyor, sonuçlandırılıyor. O yüzden önermiştir doktorunuz.
ateenmommy Doktorunuzun söylediği bütün testleri yaptırmanız gerekiyor. Doktor olmayan insanlara bunu sormamanız çok daha sağlıklı.
Sssa Fetal DNA çok kapsamlı bebekteki her şeyi bütün sağlık durumunu tarayan bir test, yaptırdığınızda bütün gebeliğiz boyunca kafanız rahat olur
ateenmommy Slmdmr Parasını verip yaptırma olayı değil bu, olayı neticelendirmek. Amacınız doktorunuzla beraber sonuçlandırmak değil ‘parasını verir yaptırırım kimseye de danışmam’ ise ‘parasını verip’ yaptırın, sonucunu da doktor olmayan insanlara gösterirsiniz. Rica ediyorum 😁
sseda0 Slmdmr ben ikli ve üçlü tarama, detaylı ultrason taraması ve şeker yüklemesi yaptırdım. İkili taramada düşük risk çıkmıştı doktorum ne olur ne olmaz üçlü de yapalım dedi o da düşük riskli çıktı. Bence düşük risk olduğu takdirde üçlü taramaya da gerek yok. Fetal DNA hiç düşünmedim çok pahalı bir işlem maalesef 🥲