Ecekaplan Bebeğin mesanesinin büyük oldugunu söyledi yani idrar dolu gözüküyor ya çişini yapacak dolu halı bana denk geldi yada yapamıyor dedi , Başına gelen var mı 35 haftalık olacam
Ecekaplan Ecekaplan İlk defa söyledi bu arada geçen gittigim de çişini yaparken denk gelmistik iki hafta önce şuanda böyle diyince korkuttu
Ezgi1212 Ecekaplan bebeğin erkek mi genelde erkek bebişler de bunu söylüyolar ama doğunca düzeliyor diye biliyorum canım
Ysmcrs Ecekaplan merhaba doğumda vs ne oldu bugün bana da dedi 36+1 haftalığım doktor bugün söyledi ne yapabilirim
Minigiim-vebenn52 Ecekaplan yapamasa suyu azalmış olur aslında belki de yapmadığı ana denk gelmiştir stres olma canım yapamasa bile artık riskli haftanı geçmişsin detaylıda böbreklerinde sorun çıkmış mıydı ? Yoksa için rahat tut stres olup bebişini de stres yapma
Ecekaplan Minigiim-vebenn52 Suyu güzel dedi detayloda da hiç bı sorun çıkmadı aslında genel olarak bu zamana kadar bir sorin cikmadi şükür dün söyledi bi
Ecekaplan Ezgi1212 Bebeğim kız , bı seferlik söyledi onuda diğer muayaneler de bahsetmediler , doğuma da az kaldı zaten genelde ilk haftalarda oluşuyormus sanırım ama detaylı da da normal kontrolde de bı sıkıntı çıkmamıştı
Fehimesln Ecekaplan tam olarak bende sizinle aynı senaryoyu yaşadım bizim böbreklerde de hafif büyüme var yarın kontrole gideceğim inşallah çişini yapmış olur 😢
Fehimesln Ecekaplan doğum yaptınız mı her şey yolunda mı süreç nasıl geçti bilgi verir misiniz sizde anlarsınız ki çok endişeleniyorum 😢
ozlemkay Biz 11. Haftada öğrendik 17. Haftada shunt takilacak bizin bebeğimizin mesanesi hic boşaltıyor maalesef suan 16. Haftadayiz