mucizebebek_111 Merhaba hamiş anneler, bu haftada bebeğiniz kilosu kaç? Nasıl gidiyo hamilelik? Ben de bir kaç güne gidiceğim merak ediyorum🥹❤️
Sinem_klc mucizebebek_111 bebeğimin kilosu doktoruma göre fazla geldi bu yüzden yarın beni perinatoloji bölümüne sevk etti bu durumu yaşayan var mı 34+1, kilo=2.600gr 🐣🌸
Ezomommy mucizebebek_111 cumartesi ogrenecem inşallah 4 haftadır gitmemistik 🥰 ortalama kaç oluyor çok merak ediyorum
1kediannesi Sinem_klc 34+4te 2600 gr çıktı bebeğim, doktorum gayet iyi dedi. Size neden öyle dediler anlamadım.
Afesfi Sinem_klc canım benimki 34+2 haftalık 3 kiloyu gecmiş dedi doktorum bebiş iri dedi 2 haftada önden gidiyor gelişimi dedi bı sıkıntı yok dedi seninkine neden böyle söylediler ki anlamadım
Julide92 Sinem_klc yok ya iri bebekler. Bak ben 34+1 de 2730 Du bugün yine gittik 35+3üm 3000 olmuş 37+0da doğumum var sorun etme
Sinem_klc 1kediannesi bende anlamadım bgn gittim net adet tarihimi öğrenip sisteme girildi şükür bir sorun sıkıntı yok ama artık tarihe göre 35+0 ’ız 🌸🐣🥰
Momcrn Rabiul bende 1900 demişti çok kilosu diyordu ay bu doktorlar herşeyi niye abartıyor anlamıyorum ya herşeyi yasakladı bana birde iri bebek falan diyor ilk hamileliğimdede aynısını dedi minnoş birşey doğurdum
bebekseniz-55 sunashn50 Doktorunuz ne dedi acaba kilosuna benimde 31 hafta 1.400 gram ama kilosu az geriden geliyor dedi
5sezeryanim mucizebebek_111 bende bir arkadasimla yeni konuştum hamile onu söyleyeyim 33 haftalık 3 kilo 250 gram evet biraz fazla
Afesfi Dost valla kafası yönünden birsey demedi doktor 2 hafta önden gidiyor gelişimi dedi 34+2 haftalık normalde 36+2 haftaya uyumlu dedi
Julide92 Dost merhaba haftasına göre gelişimi önde gidiyor şuan 35 haftalığım ama bebek 37 haftalık boy kilo ve vücut gelişimi için o yüzden
Rabiul Momcrn iri demedi ama 1 hafta ileride çok iyi dedi bide götümü kaşıdı kdkdkdkd sağlıklı olsun da iri olsun veya zayıf olsun ne fark eder canım ya biz zaten pimpirikli oluyoruz niye stres yaptırıyorlar
Syda01 mucizebebek_111 30+6 haftalık olduk en son 28 haftalıkken gitmiştik kontrole 1.500 gr dı kilosu bi anda şiştim sanki
Altin Sinem_klc tontiş bebiş olacak belki de☺️ Dr lar da insanın ödünü koparıyorlar. Endişelenmeyin Allahın izniyle sağ Salim doğacaktır