Aybars_34 Çok kötü bulantım ve kusmam varlusuyorum ama geçmiyor hiç rahatlayamıyprum ilaç da fayda etmiyor siz ne durumdasınız bu durum için ne yapıyorsunuz yardım lütfen 🥺🥺🥺😓😥😥😥😥
seymayildirimmm Aybars_34 15. Hafta hala geçmedi yemek yerken korkuyorum🤮 prillam içiyorum oda çıkıyo çok zor çokkk Allah yardımcımız olsun
Zynp12 Aybars_34 13. Haftamdan sonra bitmişti benim bulantılarım. Bana salatalık,peynir, zeytin sabahları iyi geliyordu bastırıyordu birazda olsa
AymiR Aybars_34 bulantı kusmadan ne çektiğimi bi Allah bi bn bilirim bir ay içinde 14 kilo verdim ilaç falan fayda etmiyor üç hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım rabbim yardımcın olsun çok zor vallahi seni o kadar iyi anliyorumki 14 haftamdan sonra azalmaya başladı inşallah sende çok yaşamasın bulantı kusma🤲🏻
chaos Aybars_34 ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde de kusmaktan mahvoldum 5.haftadan beri ilaç kullanıyorum nafile beklemekten başka çaresi yok
Aybars_34 Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun Ben de aynı ilacı kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor Bu benim ikinci hamileyim diğer hamileliğimde Kızımda da böyle olmuştum daha da kötüydüm bunda da birkaç haftadır bulantılarım vardı ama bulanıyor geçiyordu fakat şimdi geçmiyor kusmaya başladım Bugünden itibaren kussam da rahatlayamıyorum şu an bile o kadar kötü bulanıyor ki bir bacağım sürekli lavaboda diyebilirim Allah’ım ne olursun çektirmeden kısa sürede bu durumu bitirsin 🥺🥺😥😢😢
Aybars_34 Su dahi içecrk halde değilim geri geliyor inanın o dediğinin düşüncesi bile bulandırıyo şuan beni
momguzide Biliyorum ben de aynıydım. 6 aydan sonra bi tık azaldı. 1 damla su içemezdim. Arada bir serum alın bence hastanede. Ama tabii içine zofer zofran falan koymasınlar bence zararlı. Allah sabır versin bilirim günler geçmek bilmez ama dua, sabır…
Lalaydnn Zynp12 bende 7 haftalık hamileyim 2 haftadır falan midem bulanıyordu sadece bugün sabah kustum ve fena öğürdüm boğazım hala acıyor sanırım yavaş yavaş geliyor bana da çok zor ya
Yzgl 29 haftadan slmlar 😃dahada bulantılar devam ediyor ilaçlarla ayaktayım prilam banamisin demedi ne yazıkki ben ilk dönemler hastanede yattım biraz toparladım ve zofer hapını dahada kullanıyorum bitek o iyi geldi bana doktoruna sorup alabilirsen al cnm ALLAH yardimcimiz olsun ve zararı var diyenler olucak ama benim 3 hamileliğim ve üçündede kullandım çok şükür Rabbime herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama doktor tavsiyesi altında kullanmanı öneriyorum özelikle çok geçmiş olsun cnm
Aybars_34 Benim de bu ikinci hamileyim ilk hamileliğimde kızım olmuştu kız hamilelikleri zor geçiyor diyorlar ikincisinde rahat olursun falan filan dediler ama ne yazık ki ben de kızım da farklı bulantı ilaçları kullanmıştım fakat geçmemişti Bana da bir tek Zafer iyi gelmişti bu sefer ki Doktorum da bana prilam verdi O hiç fayda etmedi şimdi kontrole gittiğimde tekrar Ben de olmadı Zafer yazdırırım ya da daha etkili Doktor kontrolünde ne verebiliyorsa ilaç olarak onu yazdıracağım Böyle hayat geçmez Çünkü ben Kızımda da böyle aylarca kustum sadece bulantı olsa neyse sürekli hem bulanıyor hem kusuyor kusmanıza rağmen rahatlayamıyorsunuz ve midem o kadar kötü ki kusuyorum 5 dakikada bir tekrar Lavaboya gidiyorum hiçbir şekilde rahatlayamıyorum hiçbir şey yiyip içemiyorum sürekli bir her an kusacağım Hali normal bulantı hali de değil miden ağzında geziyorsun stres yapıyor insan ister istemez sürekli onu düşünüyorsun sürekli midem bulandığı için ilk hamileliğimde kızım da böyle çok çekmiştim ve çok korkularım olmuştu şimdi henüz cinsiyetle ilgili bir bilgim yok bilmiyorum Bunda nasıl olur bunda da hafif bulantılarım oluyordu fakat Dünden beri işte kusma bir başladı hiç durmuyor Midem boş olsa dahi kusuyorum ve örmekten Boğazım o kadar acıyor ki tahriş oldu boğazım insan Yaptığı hiçbir şeyden tat alamıyor kesinlikle önerilen hiçbir şey yemeye yönelemiyorum bile tuzlu çubuk dahi yiyemiyorum o bile midemi bulandırıyor Umarım uzun sürmez ve Umarım kısa sürede doktora giderim doktorda bir ilaç yazarsa rahatlarım inşallah kızıma hamileliğinde doktor ilaç yazmış olmasına rağmen bir dönem ilacı içtikten sonra bile ilacı dahi kusuyordum o bile fayda etmiyordu Allah’ım yar ve yardımcımız olsun Çok zor bir durum insanın hiçbir şey yapası gelmiyor kızım var küçük henüz 3 yaşında onunla ilgilenemiyorum bile doğru düzgün her şeyden tiksiniyorum 😞😥
Aybars_34 Aminn amin inşallah bazı gebelerden duyuyorum hiç bulantısı kusması olmayan ya da çok hafif bulantıları olup hiç kusması olmadı onları o kadar özeniyorum ki İnşallah bizim de en kısa sürede geçer gider çünkü gerçekten dayanılacak gibi değil çok zor çok yaptığımız hiçbir şeyden tat alamıyorsunuz ne yiyebiliyor ne içebiliyorsunuz ne günlük yaşantına da devam edebiliyorsunuz ne uyku uyuyabiliyorsunuz 😓😭😭