emel16 Nasılsınız taze annişler, 1,5 saat sonra 6+0 olacağım bende. Keseler göründü mü kalp atışları duyuldu mu? 27 mayısta çağırdı beni doktorum kalp atışı için umarım duyarım, heyecanlıyım. Var mı şikayetleriniz nasılsınız?
Havvabektas emel16 bende yarın 6 haftalık olacam yarın kontrolüm var inşallah bebegi gorecez geçen hafta yoğun kanama geçirdim şimdi lekelenme oluyor Allah yardımcımız olsun
Kubratntklu emel16 benim de 6 hafta bugün kese gördüm henüz kalp atışı veya bebek görmedim cuma günü randevum var bakalım nolacak ☺️
Cigdm725 emel16 Havvabektas bende 6 hafta 3 gün cuma doktor randevum var kalp atışı diye konuştuk sabahları aç karın olduğu için su içsem ne biçim midem bulanıyor kusmuyorum ama çok kötü oluyorum kraker yiyorum öyle rahatlıyorum sizde durumlar nasıl kızlar 😇
miraninannesii emel16 12 den sonra 5+6 oluyoruz yarın bebişi görmeye gidicem devlete gıdıcem kalp atışı duyucagımızı sanmıyorum 7 haftalıkken özele gidicem daha Kesın olsun diye kızlar bende böbrek ağrısı oluyor sızdede oluyor mu ara ara kasıklarımda ağrıyor ılk oğlumda hiç ağrım yoktu
emel16 Havvabektas amin hepimizin yardımcısı olsun inş. Kanama için ilaç verdi mi doktorunuz, ya da ne dedi kanama için ağrılarınız var mı peki?
Gebecik25 Bende 6 haftalığım şuan mide bulantım çok yok ama aşırı göğüs ağrım var sizlerinde var mı ilk gebeliğim pek bilmiyorum
emel16 Gebecik25 her gebelik farklı oluyor benim ilk gebeliğimde hiç bişe yoktu bunda hafif ağrılarım var çok çabuk yoruluyorum mesela sanki 7-8 aylık hamileyim:)
Busranuryarici Bizde 6+1 de kese gördük, bir hafta sonra kalp atışı için gittiğimde doktor tekrar 6+1 dedi ilk haftalar yanılma olabilir dedi kalp atışını da 6+1 de duymuş olduk :)
emel16 Busranuryarici maşAllah ne güzel 6+1 de duyulmuşsa kalp atışı, 6+6 da kalp atışı için gideceğiz biz de umarım biz de duyarız
Havvabektas emel16 progestan verdi bir gece hastanede yattım ağrılarım olmadığı için düşük değil ama düşük tehlikesi var bol bol istirahat
Busranuryarici emel16 inşallah. benim ilk gebeliğim mutlu olduğum kadar korkuyorum da. Ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah ♥️
emel16 Cigdm725 hadi hayırlısı duyarsınız kalp atışı inş bende 6+6 da gideceğim umarım bende duyarım:) kasık ve bel ağrılarım oluyor ara ara bir de yorulmaya ayakta durmaya faşan hiç gelemiyorum hemen enerjim bitiyo ağrılarım oluyor
emel16 miraninannesii kaşık ağrısı oluyor ara ara bende ya. Geçen hafta lekelenmeler de oluyordu çok çok az, progestan verdi doktorum üç gündür kullanıyorum lekelenme durdu ağrı da azaldı ama tamamen geçmedi yorulduğumda oluyor hiç ayakta bi süre durmaya gelemiyorum ya ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bunları :)
miraninannesii emel16 lekelenme bende olmadıda bi çocukla gün ıcerisinde dınlenmek biraz zor oluyor 😂😂🙈
emel16 Havvabektas geçmiş olsun benim de lekelenmeler bitti ama ara ara bıçak ucu batar gibi inceden hafif sızılarım oluyor inş normaldir geçer zamanla