Kubraalara Allahım inanılmaz belim ağrıyor kuzular tutulmuş gibi hiç eğilemiyorum 15.4 haftalık ama şimdiden böyleyse yürüyemiycem diye korkuyorum sizde durumlar ne ve bunun cinsiyetle ilgisi var mı sizce erkekte çok bel ağrısı oluyor dediler
Bendiyebiri_ Kubraalara ilkim oğlandi ondada aşırı sırt ağrım vardı şuan bebeğim kız 19+6 haftaligiz aşırı sırt ağrısı ve kasık ağrısı cekiyorum bence cinsiyetle alakalı değil ya
Sinemm60 Kubraalara Erkek bebeklerde daha çok oluyormuş bel kalça ağrıları doktorunuz magnezyum önerebilir iyi geliyor
FyA Kubraalara benimde erkek ama cinsiyetle bağdaştırmıyorum sürekli yan yattığımız için sırt boşlukta kalıyro bel de ve ağrı olusuyo ama sırt üstü bi yatayım ağrı mağrı kalmıyo
merveoflu 5-8 haftalarda bel ağrım olmuştu . 24.haftadayız sırt ve bel ağrım yoğunlaştı erkek bebek bekliyorum ama normal dedi doktorumuz.
Kubraalara Bendiyebiri_ cinsiyeti de öğrenmedim daha bekliyorum sırt ağrısı erkekse çok olur dediler o yüzden merakta var o yüzden 🙈 ilk bebeğim benimde anne olmak zormuş .. 🥲
Kubraalara Sinemm60 cinsiyeti de daha öğrenmedim bekliyorum merakla , magnezyum da kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım böyle devam edecek 🥲
merveoflu elifozkann magnezyum veriyor doktorlar 20.haftadan sonra bu problemlerin azalması için/ siz yine de bir danışın isterseniz doktorunuza.
Bendiyebiri_ Kubraalara tabii erkekte fazlaca vuruyo şuan hani benimki kız olmasına rağmen tekrar aynı şeyi yasiyinca cinsiyete artık bağlamiyorum erkek bebekte sırtın agrimasinin nedeni erkek bebek sırta tutunurmuymus neymiş öyle derdi kayinvalidem ama kız bebekte de ağrım var diyince şaşıp kalıyor
Bendiyebiri_ Kubraalara yok ya geçer Allah’ın izniyle hiç moralini bozma her zaman bir olmuyor insan ben oğlumda sürekli kusuyodum 9 ay boyunca bu bebekte kusmuyorum ha sırt agrisida geçer doktoruna şöyle sana ilaç verir Allah’ın izniyle toparlanirsin hiç kimsenin lafına sözüne bakma bana neler neler diyorlardı sen onlar kötüsün dedikçe sen iyi ol iyi kendini hisset