YeniGelinMeselesi Kızlar 182den aradılar çarşamba randevum vardı zorunlu çalışma planı değişikliği sebebiyle iptal oldu yeni randevu alın dediler 15 gün sonraya buldum anca bu ne demek yani doktorla ilgili herhalde 🤦🏻♀️
rmysa388_ YeniGelinMeselesi sorma canım banada oldu ama maalesef ilgilenmiyolar ben en son 35.haftada gittim her hafta gitmem gerekiyo ama doktor randevusuzda almıyo şuan 38+3üz yarın anca gidebilcem resmen rezalet bidaki randevuyu doğumdan sonraya veriyo😅😅
Esraalic YeniGelinMeselesi banada olmuştu kaç gündür o randevuyu bekliyordum çok sinir bozucu bir şey 😒🤦♀️
YeniGelinMeselesi rmysa388_ bende 30 da gittim 34te gel dedi çarşamba 34oluyorum tam ama maalesef iptal sebebiyle 5 hazirana yani 36.haftamda gidicem 🤦🏻♀️😂
rmysa388_ YeniGelinMeselesi insan yemin olsun sinir oluyo bazen bu sebeble özele gidesim geliyo ama çok pahalı malesef insanın gönlü el vermiyo bı yandan o kadar vermeye
YeniGelinMeselesi rmysa388_ benim gittiğim muayenehane var bi doktorun çok iyi adam 400 tl birde muayenesi ben devlete gidemediğimde ona gidiyorum şimdide ona gidicem çünkü 36ya kadar bekleyemem bebeğin durumunu öğrenmem lazım erken doğum riskim vardı
YeniGelinMeselesi Esraalic bende öyle 15 gün öncesinden aldım zar zor şimdi gene 15 gün sonraya dedi 🤦🏻♀️
rmysa388_ YeniGelinMeselesi o Zaman git canım 400 gene iyi valla bizimki 1000 TL muayenesi çok pahalı her hafat ona veremem valla durum bazen el vermiyo malesef
YeniGelinMeselesi rmysa388_ öyle tabii burada da 1400 e falan var ama benim gittiğim uygun böyle bende mecbur kalınca gidiyorum