Okyanusolmak tugceavci genelde içimde esneme germe hareketleri yapıyor sanırım. Ah uh diye diye akşamı ediyorum. Hareketli
metemom_ tugceavci bu ara hiç sayamıyorum 27+2 deyiz yürürken bile sürekli hareket halinde günün her saati neredeyse hissediyorum erkek bebek olduğu içindir diyor cevremdekiler
tugceavci nursenakaynak01 bende öyle hergün hissediyorum ama bahsettikleri gibi öyle durmuyor vs olmadı hiç biraz hissediyorum ve bitiyor doğduğunda 18 saat uyuyan bir bebek anne karnında 20-22 saat uyuyordur bence
nursenakaynak01 tugceavci bazen endişeleniyorum hatta gidip su iciiyorum çikolata yiyip uzanıyorum bakiyrum hareket ediyor sakinliyorum eşim de diyr bu uykucu bir bebek olacak diye öyle diye ümit ediyorum
tugceavci nursenakaynak01 tüm anneler aynı bence ben de öyleyim hemen çikolata yiyip sırt üstü uzanıyorum sizin de mi 28. Hafta
Berivan6565 Massallah bende 28 yeni girdik oğlum da kızım gibi fazla hareketli bazen çok fazla canımı acitiyor uzandigimda dinlenmeme izin vermiyor
Mesen tugceavci 27+1 de çoook fazla hareketliydi şimdi artık öyle değil günde 2-3 kere zor hissediyorum çok içten bı dokunuş gibi ☹️ 28+4 deyiz